Amarillon Vegan soft taco

18.3.2018
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Amarillon Vegan soft taco

Järjestä tacobileet ja valmista pehmeät vegaaniset tacot kotikeittiössä Amarillo-ravintolan tyyliin.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (250 g) härkistä
2 2 rkl öljyä
3 1 pussi fajita-maustesekoitusta
4 2 dl vettä
Pico de gallo
1 2 tomaattia
2 2 - 3 kevätsipulia
3 1 rkl limen mehua
4 0,25 tl (¼ tl) suolaa
Salsa verde
1 1 ruukkua basilikaa
2 1 ruukku minttua
3 1 - 2 valkosipulinkynttä
4 1 prk (57/35 g) kapriksia
5 1,5 dl öljyä
6 0,5 dl punaviinietikkaa
7 1 tl sinappia
Lisäksi
1 1 paketti (8 kpl) tortilloja
2 1 prk pineapple salsaa
3 2 kevätsipulia
4 1 - 2 chiliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 60 g 239 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 53 g 211 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 3 141 12563
Energiaa kcal 751 3003

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (250 g) härkistä, pineapple salsaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Paista härkis öljyssä pannulla. Lisää fajitamauste ja vesi. Kiehauta ja anna hautua muiden valmisteluiden ajan.
  2. Kuutioi tomaatti pieniksi paloiksi. Hienonna kevätsipuli. Yhdistä kaikki pico de gallon ainekset.
  3. Laita yrtit tehosekoittimeen. Lisää kuoritut valkosipulinkynnet ja loput salsa verden ainekset. Soseuta maun mukaan rakeiseksi tai sileäksi kastikkeeksi.
  4. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Tarjoa tortillat maustetun härkiksen, pico de gallon, salsa verden ja ananassalsan kanssa. Laita tarjolle myös hienonnettua kevätsipulia ja viipaloitua chiliä.
Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5