Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

21.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Alkukesän ruokaisa bruschettalautanen

Ainekset

2 annosta
1 0,3 hiivaleipää annospalapaloiksi leikattuna
2 4 - 5 valkosipulinkynttä
3 0,5 - 1 dl oliiviöljyä
4 60 g pekonia suikaleina
5 1 pieni punasipuli
6 10 basilikanlehteä
7 50 g emmentaljuustoa pieninä paloina
8 2 kypsää pihvitomaattia
9 0,5 vihreää paprikaa
10 0,5 punaista paprikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 23 g
Proteiinia 12 g 25 g
Rasvaa 42 g 84 g
Kuitua 4 g 9 g
Energiaa kJ 1 977 3954
Energiaa kcal 472 945

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet ja öljy ja valele seos leiville. Paahda leipäviipaleet rapeaksi. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ohueksi, paloittele ja poista tomaateista sisus. Suikaloi paprikat. Asettele annoslautaselle raaka-aineista kaksi kekoa ja nauti heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5