Ahvenanmaan pannari

27.12.2013
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ahvenanmaan pannari

Ainekset

6 annosta
1 3 kananmunaa
2 1 dl sokeria
3 5 dl maitoa
4 2 dl vehnäjauhoja
5 0,5 tl kardemummaa
6 0,5 tl suolaa
7 2 dl riisipuuroa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 229 g
Proteiinia 9 g 55 g
Rasvaa 5 g 29 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 985 5909
Energiaa kcal 235 1412

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Välipalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon sokeri, maito, vehnäjauhot, mausteet ja riisipuuro. Kaada taikina noin 25 x 35 cm:n kokoiselle pienelle, leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoile hillon, marjojen ja kermavaahdon kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pannukakku tähderuoka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5