Ahvenanmaan letut

25.11.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ahvenanmaan letut

Riisipuurosta voi tehdä makoisia lettuja! Ahvenmaan letut saavat makua kardemummasta ja maistuvat hillon kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 3 dl riisipuuroa
2 2 kananmunaa
3 2 dl maitoa
4 1 dl vehnäjauhoja
5 1 rkl sokeria
6 1 tl vaniljasokeria
7 0,5 tl kardemummaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 110 g
Proteiinia 9 g 36 g
Rasvaa 5 g 19 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 801 3203
Energiaa kcal 191 765

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen, Brunssi, Välipalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita munat, maito, jauhot ja mausteet riisipuuroon. Anna taikinan tekeytyä jonkin aikaa. Paista taikinasta lettupannulla tai isolla pannulla voissa lettuja. Tarjoa hillon kanssa.

 

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5