Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Afrikkalainen jauhelihakuskus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Porkkana
400 g
(vähärasvaista) jauhelihaa
2 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1/4 tl
Kanelia
3/4 dl
Rusinoita
3/4 dl
Neljän hedelmän mehua
1 tl
Suolaa
1/2 dl
Vettä
100 g
Pakastepapuja

Lisäksi:

Kuskusta
Maustamatonta jogurttia
Tuoretta korianteria halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Ruskista liha öljyssä, lisää loppuvaiheessa valkosipuli ja porkkana. Lisää mausteet, rusinat, nektari, suola ja vesi. Hauduta ilman kantta noin minuuttia. Lisää pakastepavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia, kunnes pavut ovat kypsiä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaan tehdyn kuskusin ja jogurtin (ja korianterin) kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.