Aasialaiset kalanyytit

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aasialaiset kalanyytit

Ainekset

4 annosta
1 500 g kirjolohta
2 0,5 dl limetin- tai sitruunanmehua
3 2 tl inkivääriä raastettuna
4 1 kpl sipuli
5 1 tl suolaa
6 0,25 tl mustapippuria
7 2 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 21 g 85 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 288 5150
Energiaa kcal 308 1231

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja kuullota sipulisilppu kevyesti. Leikkaa kala neljään palaan. Leikkaa leivinpaperista neljä reilunkokoista palaa. Nosta kalapalat paperien päälle. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja inkivääriraasteella. Päällystä kalapalat sipulisilpulla ja juustoraasteella. Sulje paketit rutistamalla paperit nyytiksi. Kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala lohi lohifilee nyytit
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5