Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen tonnikalapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Juustopasta-aineksia
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 kpl
(à 185/72 g) tonnikalaa sataykastikkeessa
1 rkl
Makeaa thai-chilikastiketta
2 tl
Makeaa soijakastiketta (esim. ketjap manis)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta-ateriat kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan, käytä noin 1 dl enemmän vettä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi valmiiseen pataan. Lisää loput ainekset joukkoon sekoittaen.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.