Aasialainen naudanfilee

21.5.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aasialainen naudanfilee

Ainekset

4 annosta
1 800 g naudan ulkofileetä
2 1 rkl rypsiöljyä
Mausteseos
1 2 tl juustokuminaa
2 2 tl paprikajauhetta
3 1 tl suolaa
4 0,5 tl rouhittua mustapippuria
5 0,5 tl kurkumaa
6 0,5 tl cayennenpippuria
7 2 valkosipulinkynttä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 42 g 169 g
Rasvaa 12 g 47 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 151 4604
Energiaa kcal 275 1100

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileestä kalvot. Kuivaa liha talouspaperilla ja hiero pintaan öljyä. Paahda fileetä kuumassa grillissä tai parilalla käännellen noin 10 minuuttia. Sekoita mausteseoksen ainekset ja levitä seos tasaisesti työlaudalle. Kääntele filee mausteseoksessa ja työnnä sen paksuimpaan kohtaan paistomittari.

Vähennä grillistä lämpöä ja nosta filee grillialustalla yläritilälle kypsymään, kunnes sisälämpötila on 56–58 astetta. Siirrä filee uunivuokaan ja peitä foliolla. Anna vetäytyä 15 minuuttia. Viipaloi ja tarjoa esim. pitaleivän ja kasvisten kanssa.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: naudan filee naudanliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5