Aasialainen lohivokki

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aasialainen lohivokki

Ainekset

4 annosta
1 300 g lohifileetä
2 0,5 tl suolaa
3 0,25 tl sitruunapippuria
4 1 kpl sipuli
5 2 kpl porkkanaa
6 200 g vihreitä papuja
7 1 rkl öljyä
8 2 rkl makeaa soijakastiketta
9 0,5 tl jauhettua inkivääriä
10 200 g munanuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 154 g
Proteiinia 21 g 84 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 583 6331
Energiaa kcal 378 1513

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohifileestä ohuita viipaleita. Paista ne pikaisesti pannulla. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Nosta ne sen jälkeen syrjään. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja porkkanat vinoiksi paloiksi. Vokkaa öljyssä sipulia, porkkanapaloja ja pakastepapuja, kunnes pavuista on kaikki neste haihtunut. Keitä munanuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää pannulle soijakastike ja jauhettu inkivääri sekä huuhdellut ja valutetut nuudelit. Sekoita ainekset nostellen sekaisin. Annostele lautasille vokattuja nuudeleita ja kasviksia sekä paistettuja lohiviipaleita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5