Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista raikas ja rapea aasialainen salaatti kaalista, porkkanasta ja suolapähkinöistä. Limetti ja minttu viimeistelevät maun. Tarjoa aasialaista kaalisalaattia esimerkiksi grilliruokien lisäkkeenä.

Ainekset

1 kpl
Pieni kesäkaali
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Limetin mehu
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 dl
Hienonnettuja suolapähkinöitä
2 rkl
Hienonnettua minttua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kaali ja kuoritut porkkanat ohuen ohuiksi suikaleiksi. Lisää ainesten joukkoon loput aineet ja sekoita salaatti. Anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

136

569

7,5 g

0,8 g

10,0 g

9,5 g

5,5 g

4,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Limetin mehu,

2 rkl Hienonnettua minttua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli