Aasialainen kaalisalaatti

21.6.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aasialainen kaalisalaatti

Valmista raikas ja rapea aasialainen salaatti kaalista, porkkanasta ja suolapähkinöistä. Limetti ja minttu viimeistelevät maun. Tarjoa aasialaista kaalisalaattia esimerkiksi grilliruokien lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 1 pieni kesäkaali
2 2 porkkanaa
3 1 limetin mehu
4 1 rkl rypsiöljyä
5 0,5 dl hienonnettuja suolapähkinöitä
6 2 rkl hienonnettua minttua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 46 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 12 g 48 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 757 3028
Energiaa kcal 181 724

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kaali ja kuoritut porkkanat ohuen ohuiksi suikaleiksi. Lisää ainesten joukkoon loput aineet ja sekoita salaatti. Anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5