Aasialainen coleslaw

22.4.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aasialainen coleslaw

Ainekset

10 annosta
1 700 g (varhais)kaalia
2 2 porkkanaa
3 0,5 tl suolaa
4 2 limetin mehut
5 1 tl (ruoko)kidesokeria
6 0,5 punaista chiliä (mieto lajike)
7 1 dl majoneesia
8 1 dl turkkilaista jogurttia
9 1 dl rouhittuja suolapähkinöitä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 58 g
Proteiinia 3 g 30 g
Rasvaa 7 g 71 g
Kuitua 2 g 23 g
Energiaa kJ 413 4127
Energiaa kcal 99 986

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kaali ja poista uloimmat lehdet. Suikaloi tai raasta kaali ohueksi. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Siirrä raasteet kulhoon ja lisää suola, limetin mehu, sokeri ja hienoksi silputtu chili. Siirrä hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Jos kaalista erottuu paljon nestettä, valuta se pois. Yhdistä majoneesi ja turkkilainen jogurtti. Lisää ne salaattiin juuri ennen tarjoilua. Viimeistele rouhituilla suolapähkinöillä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: keräkaali porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5