Discovering America – uudet mallistot nyt Prismoissa!

5.7.2016
1 arviota

Nuorten aikuisten katumuodin kysyntään tulee nyt vastaus. Maailmalla tunnetun ja arvostetun skeittimerkki ZooYorkin tuotteita saa Prismoista ympäri Suomen. Lisäksi amerikkalaisen pukeutumisen merkkien, Starterin, Danskinin ja Cheetahin uudet mallistot ovat nyt Prismoissa!

Zoo Yorkin syksyn valikoimasta löytyy katumuodin mukaisia miesten vaatteita ja asusteita: lyhyt- ja pitkähihaisia t-paitoja, collegepaitoja sekä -takkeja, collegeshortsit, verryttelyasu, lippiksiä ja pipoja. Uuden merkin tuotteet ravistelevat entisestään suomalaisten käsityksiä vaatteiden ostopaikoista ja alleviivaavat marketmuodin uskottavuutta. Prismassa muoti kuuluu kaikille.

ZooYorkin vaatteet edustavat rentoutta, sosiaalisuutta ja hetkessä elämistä. ZooYorkin vaatteiden Amerikan lähettiläänä on suomalainen skeittaaja Kasperi Kropsu.

Starterin tähtilogon tuntevat kaikki amerikkalaisen joukkueurheilun ystävät. Syksyn treenivaatteiden joukosta löytyy tekninen saumaton treenipaita, vapaa-ajan mallistosta collegeasu ja ulkoiluun kevyt¬vanullinen takki useissa väreissä. Starterin syksyn malliston lähettiläänä on näyttelijä ja muusikko Roope Salminen

Cheetah tekee vaatteita kuntosalille ja ulkoiluun. Syksyn mallistosta löytyy naisille pitkät trikoot, toppeja, paitoja sekä lämmittely- ja fleecetakkeja. Miehille on treenipaitoja, verrytte¬ly- ja juoksuhousuja, shortseja, fleecetakkeja sekä collegeasuja. Tanssija Yasmin Janatuinen on Prisman Cheetah-malliston lähettiläs

Danskin tekee tanssi- ja treenivaatteita tytöille ja naisille. Syksyn mallistossa on pitkät trikoot, paitoja ja toppeja sekä lämmittelyvaatteita, collegehuppari ja -housut. Yasmin Janatuinen on myös Prisman Danskin-malliston kasvo.

Avainsanat: pukeutuminen
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5