Yksin vai yhdessä? Löydä juuri sinulle sopiva hotelli

25.5.2016
1 arviota
Yksin vai yhdessä? Löydä juuri sinulle sopiva hotelli

Hyvät unet kullan vieressä vai perheen kanssa polskimaan? Löydä S-ryhmän hotelleista omasi.

Solo Sokos Hotel Torni Helsinki

LEPOHETKI VANHEMMILLE
Solo by Sokos Hotels
Jokaisella Solo-hotellilla on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Kun kaipaat hengähdyshetkeä, kannattaa suunnata Solo Sokos Hotel Torniin Helsinkiin. Uni­vajeesta kärsivät vanhemmat saavat kerrankin nukkua pitkään, sillä lauantaisin brunssi syödään vasta kello 12. Hotelli on klassikko, joka on kuuluisa muun muassa kattojen yllä olevasta Ateljée-baaristaan.

Radisson Blu Plaza Helsinki

KAUPUNGIN VILINÄÄN
Radisson Blu Plaza
Radisson Blu -hotellit tarjoavat tarinoidensa kautta yksilöllisiä elämyksiä niin työ- kuin vapaa-ajanmatkustajille. Kaupungin vilinää kaipaavalle Radisson Blu Plaza Hotel Helsingissä sijaitsee lähellä kaikkea. Huoneeksi voi valita modernin tai klassisen. Kun on kierrellyt päivän kaupungilla, unet maistuvat älypatjalla, joka muovautuu jokaisen keholle sopivaksi.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel

KOTIKISSAN UNELMA
Radisson Blu Aleksanteri
Radisson Blu -hotellien palvelun laatu on kansainvälisesti palkittu. Uusittu Radisson Blu Aleksanteri Hotel on boutique-henkinen hotelli Helsingissä. Henkilökunta kutsuu itseään isäntäväeksi. Ravintolasta saa kotiruokaa, ja pihalla voi grillata yhdessä isännän kanssa. Huoneissa on helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa.

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

TREENAA MYÖS TYÖMATKALLA
Original by Sokos Hotels

Original-hotelleissa arvostetaan paikallisuutta ja palvellaan asiakkaita pilke silmäkulmassa. Työmatkailijat viihtyvät Original Sokos Hotel Vaakunassa Kouvolassa. Kuntosalilla on helppo pitää kiinni omasta treenistä. Osasta huoneista löytyy lisäksi puola­puut ja jumppapallo, joiden avulla voi verrytellä työpäivän jälkeen.

Original Sokos Hotel Puijon­sarvi Kuopio

ILTA KAVEREIDEN KANSSA
Original by Sokos Hotels

Original-hotellit sijaitsevat aina keskeisellä paikalla, minkä vuoksi ne sopivat hyvin tuulettumiseen kavereiden kanssa. Original Sokos Hotel Puijon­sarvessa Kuopiossa kaveripäivän voi aloittaa hikoilemalla kuntosalilla ja saunomalla päälle. Illalla pyörähdetään hotellin yökerhossa.  

Break Sokos Hotel Eden Oulu

POLSKIMAAN PERHEEN KANSSA
Break by Sokos Hotels

Break-hotellit lataavat vieraiden akut, ja ne sijaitsevat vapaa-ajankeskusten tai kylpylöiden yhteydessä. Break Sokos Hotel Eden sijaitsee Oulussa upean Nallikarin hiekkarannan äärellä. Pienet ja suuret vesipedot pääsevät polskimaan meren lisäksi hotellin kylpylässä. Maisemaravintolasta voi katsella merta ja ihmetellä aurinkoa, joka ei laske.

Tunne termit, varaa sopiva

  • Allergiatunnus: Hotelli toimii yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.
  • Green key: Hotelli ottaa toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin.
  • Standardhuone: Perustason huone, jossa on kaikki mukavuudet.
  • Superior- tai deluxehuone: Perushuonetta yleensä suurempi ja vähän ylellisempi huone.
  • Suite eli sviitti: Hotellin isoin ja ylellisin huone tai huoneisto.
Teksti
Kuvat SOK ja 123RF
Avainsanat: matka hotelli
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5