With love from Denmark

6.4.2016
0 arviota

Muoti kuuluu kaikille ja sellaisella hinnalla, johon on varaa. Siksi luonnon innostamia ja ajattomia tanskalaisten laatumerkkien Jackpotin ja Cottonfieldin vaatteita saa nyt kaikista Prismoista.

Naisille suunnattu Jackpot ja miesten merkki Cottonfield tekevät pohjoismaisen mutkattomia ja rentoja vaatteita vapaa-aikaan sekä työelämään. Vaatteet kestävät aikaa ja siksi eri mallistojen vaatteita on helppo yhdistää toisiinsa. Mallistot istuvat pohjoismaisille vartaloille hyvin.

Jackpot on tunnettu erityisesti omaleimaisista käsinmaalatuista kukkakuoseista sekä naisellisia muotoja kunnioittavista ja hyvin istuvista vaatteista. Vuonna 1974 lanseeratun merkin vaatteet ovat ajattomia ja selkeitä. Malliston värimaailma on pohjoismaalainen ja maanläheinen. Osa Jackpotin vaatteista on valmistettu luomupuuvillasta.

Myös Cottonfieldin vaatteiden värimaailma haetaan vahvasti luonnosta, ja merellisyys onkin voimakkaasti läsnä mallistossa. Merkin vaatteet ovat ajattomia ja niissä korostuvat rentous, elämän yksinkertaiset asiat ja niistä nauttiminen. Cottonfield lanseerattiin vuonna 1986.

Nyt Prismoista saa uusien merkkien takkeja, housuja, mekkoja, T-paitoja, farkkuja, asusteita sekä muita pukeutumisen perustuotteita. Lisää on luvassa kevään edetessä. Merkkien omaleimaiset ja tunnistettavat tyylit täydentävät Prisman uudistunutta pukeutumisvalikoimaa, jossa keskitytään tarjoamaan haluttuja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Skandinaavista naisellisuutta

Skandinaavista naisellisuutta. Tanskalainen merkki Jackpot tunnetaan naisellisesta tyylistä, käsinmaalatuista kukkaprinteistä, väreistä ja raidoista. Prisman tulleen Jackpotin malliston keulakuvana on tanskalainen näyttelijä Birgitte Hjort SØrense. Jackpot Fiona2 -trikoopusero 29,95 €.

Jackpotin vaatteet istuvat hyvin pohjoismaiselle vartalolle.

Pohjoismaiselle vartalolle sopiva. Jackpotin vaatteet istuvat hyvin pohjoismaiselle vartalolle. Jackpot Hanne -paitapusero, 39,95 €. 

Aikaa kestävä mallisto. Mutkatonta arkea ja rentoa vapaa-aikaa. Cottonfieldin klassiset vaatemallistot kestävät aikaa. Cottonfield Terman -paita, 39,95 €. Cottonfield Haakon -farkut, 39,95 €.

Vaikuttava luonto. Cottonfieldin vaatteiden värimaailma saa inspiraatiota luonnosta. Cottonfield Caro -neule 34,95 €.

Luomupuuvillaa ja pellavaa. Jackpotin ja Cottonfieldin mallistojen tuotteissa suositaan tehdään laadukkaita materiaaleja kuten luomupuuvillaa ja pellavaa. Materiaalivalinnoissa tuetaan kestävää kehitystä. Cottonfield Hamson -puuvillahousut 39,95 €.

Arvioi artikkeli
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5