Upeille naisille: Neulomon mallisto yksinmyyntioikeudella Prismoihin

3.10.2016
2 arviota
Neulomon mallisto yksinmyyntioikeudella Prismoihin

Prismassa muoti kuuluu kaikille. Uusi tulokas, suomalaisen Neulomon naistenvaatemallisto on suunniteltu yhdessä suomalaisten naisten kanssa.

Menneenä kesänä kuultiin hyviä uutisia Nokialta. Nokian Neulomo Oy ilmoitti ostaneensa Nanson Nokian tehtaan tuotannollisen toiminnan, ja näin Suomen tekstiili- ja vaateteollisuuden pitkä perinne jatkuu.

S-ryhmään kuuluva Prisma on vahvasti mukana Neulomon tulevissa suunnitelmissa. Neulomon naistenvaatemallisto tulee yksinmyyntioikeudella koko Prisma-ketjuun lokakuun aikana.

"Prisma oli meille luonteva yhteistyökumppani, sillä haluamme saada Neulomon vaatteet suomalaisten naisten ulottuville, helposti ja kattavasti. Prisma tuntee suomalaisen kysynnän, ja yhteistyön ansiosta tiedämme jo nyt, millainen tilaus tuotteillemme on olemassa", kertoo Neulomon myyntijohtaja Marika Snellman.

Sosiaalisen median kautta on kerätty tietoa suomalaisnaisten mieltymyksistä. Samalla menetelmällä rekrytoitiin kaikenkokoisia ja -ikäisiä naisia Neulomon mallistokuvauksiin. Hakemustulva löi ällikällä.

"Saimme lähes tuhat hakemusta, toinen toistaan upeampia, tavallisia, ihania suomalaisia naisia", Snellman hehkuttaa.

Prisman pukeutumisesta vastaava valikoimajohtaja Päivi Hole SOK:sta kertoo, että tätä osattiin odottaa.

"Tiedämme, että suomalainen nainen haluaa pukeutua tyylikkäästi ja persoonallisesti, mutta silti mukavasti. Neulomo-yhteistyön kautta Prisman panostus pukeutumiseen saa luonnollista jatkoa."

Holen mukaan käsitys marketmuodista on kuluneen vuoden aikana saanut kunnolla tuuletusta.

"Muoti kuuluu kaikille. Hyvännäköisiä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaatteita pitää voida ostaa ruokaostosten lomassa. Jo lyhyessä ajassa olemme nähneet, että tällaiselle käytännölliselle vaateostosten tekemiselle on valtava tilaus."

Teksti
Kuva Juha Mustonen
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5