Tyylikkäästi kevään juhliin

24.4.2015
0 arviota
Tyylikkäästi kevään juhliin

Jännitys tiivistyy, kun tuore ylioppilas ja ylpeät vanhemmat odottavat juhlavieraitaan. Asu on täydellinen, vaatteet kruunattu ripauksella keväistä juhlavuutta. Vielä nostetaan yhteinen malja sankarin kunniaksi. Juhla voi alkaa.

Miesten Kino-housut, naisten Aventura-pusero ja -caprihousut

Miesten yhdistelmähousut. Kino. Villasekoitetta. Sokokset. Naisten pusero, koot 36–48. Aventura. Sokokset ja Prismat. Naisten caprihousut, koot 36–48. Aventura. Prismat. Myös mustana. Prismat ja Sokokset. Korut. Cailap, Ibero. Prismat. Kengät, miesten kauluspaita, solmio, vyö, leivonnaiset, kukat ja maljakko kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Kastehelmi-kakkuvati ja Dolce-valkoviinilasit

Kastehelmi-kakkuvati, 315 mm. Iittala. Dolce-valkoviinilasi, 36 cl. House. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House. Prismat ja Sokokset. Kakkulapio, kakku sekä mansikat kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Pöytä on katettu kauniisti, juhlat voivat alkaa.

Kastehelmi-kulho ja House Puutarha-pöytäliina

Kastehelmi-kulho, 0,23 l. Iittala. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House. Kakku ja mansikat kuvausrekvisiittaa Prismoista.

Aventura-mekko

Mekko, koot 36–48. Aventura. Sokokset. Korut. Cailap, Ibero. Prismat. Meikit kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Vielä viimeinen kurkistus peiliin.

Miesten Kino-housut ja naisten Aventura-mekko

Miesten yhdistelmätakki ja yhdistelmähousut, normaali ja hoikka mitoitus. Villasekoite. Kino. Mekko, koot 36–48. Aventura. Sokokset. Shiny-sukkahousut, 15 den. House. Prismat, Sokokset ja Emotion Goodman sekä Hakaniemi. Korut. Cailap, Ibero. Prismat. Miesten kauluspaita, solmio, kengät ja kukka kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Kastehelmi-kynttilälyhty ja -kulho, Dolce-valkoviinilasit ja House Puutarha-pöytäliina

Kastehelmi-kynttilälyhty. Kastehelmi-kulho, 0,23 l. Iittala. Dolce-valkoviinilasi, 36 cl. House. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House. Prismat ja Sokokset. Mansikat kuvausrekvisiittaa Prismoista.

Onnea uudelle ylioppilaalle!

Kastehelmi-lautanen

Kastehelmi-lautanen, 170 mm. Iittala. Prismat ja Sokokset. Leivonnaiset kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Arabian Pihapiiri-kaadin ja Dolce-viinilasit

Pihapiiri-kaadin, 1,2 l. Arabia. Dolce-valkoviinilasi, 36 cl. House. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House.

Tovi-astiasto ja Dolce-viinilasit

Tovi-lautanen, 26,5 cm. Tovi-lautanen, 20 cm. Tovi-kulho, 5 dl. Tovi-muki, 3 dl. Tovi-kuppi ja asetti. Dolce samppanjalasi, 22 cl. Dolce-valkoviinilasi, 36 cl. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House. Prismat ja Sokokset. Leivonnaiset, kukat ja servetit kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Premoda kukallinen mekko ja Aventura-mekko

Kukallinen mekko, koot 36–46. Bolero, koot S–XL. Myös fuksia. Premoda. Prismat. Pitsimekko, koot S–XXL. Aventura. Prismat ja Sokokset. Myös mustana. Prismat. Shiny-sukkahousut, 15 den. House. Prismat, Sokokset ja Emotion Goodman sekä Hakaniemi. Korut. Cailap, Ibero. Prismat. Kengät ja ylioppilashattu kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Aventura-pitsimekko, Desigual-mekko ja Turo Tailor -yhdistelmätakki ja -housut

Pitsimekko, koot S–XXL. Aventura. Prismat ja Sokokset. Myös mustana. Prismat. Shiny-sukkahousut, 15 den. House. Prismat, Sokokset ja Emotion Goodman sekä Hakaniemi. Korut. Cailap, Ibero. Mekko, koot 38–46. Desigual. Sideria 17 -sukkahousut. Vogue. Kaulakoru. S.Oliver. Juhlalaukku. Kaiio. Sokokset. Miesten yhdistelmätakki ja yhdistelmähousut, normaali, hoikka, pitkä hoikka ja tanakka mitoitus. Nano-käsiteltyä villasekoitetta. Turo Tailor. Miesten kauluspaita ja puhelin kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Nyt äiti ja tytär kuvaan. Hymyä!

Steilmann-mekko ja Kaiio-juhlalaukku, miehen Turo Tailor yhdistelmätakki ja -housut

Mekko, koot 36–46. Steilmann. Sideria 17 -sukkahousut. Vogue. Kaulakoru. S.Oliver. Juhlalaukku. Kaiio. Sokokset. Miesten yhdistelmätakki ja yhdistelmähousut, normaali, hoikka, pitkä hoikka ja tanakka mitoitus. Nanokäsiteltyä villasekoitetta. Turo Tailor. Sokokset. Miesten kauluspaita, solmio ja taskuliina kuvausrekvisiittaa Sokoksista.

Miehen Turo Tailor yhdistelmätakki ja -housut

Miesten yhdistelmätakki ja yhdistelmähousut, normaali, hoikka, pitkä hoikka ja tanakka mitoitus. Vettä- ja likaahylkivää nanokäsiteltyä villasekoitetta. Turo Tailor. Sokokset. Miesten kauluspaita, solmio ja taskuliina kuvausrekvisiittaa.

Viimeinen silaus, ja isäkin on valmis juhlimaan.

Dolce-valkoviinilasit, Kastehelmi-kulho, Tovi-kuppi ja -asetti

Dolce-valkoviinilasi, 36 cl. House. Kastehelmi-kulho, 0,23 l. Iittala. Tovi-kuppi ja asetti. House. Prismat ja Sokokset. Leivonnaiset, mansikat, juomat, servetit ja kukat kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Dolce-samppanjalasi ja House Puutarha-pöytälina

Dolce-samppanjalasi, 22 cl. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House. Prismat ja Sokokset. Juomat ja leivonnaiset kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Kaiio-juhlalaukut

Juhlalaukut. Kaiio. Sokokset.

Tempo-aterinsetti, Arabian Pihapiiri-kaadin, Kastehelmi-kulho ja -kynttilälyhty

Tempo-aterinsetti, 24 osaa. House. Pihapiiri-kaadin, 1,2 l. Arabia. Kastehelmi-kulho, 0,23 l. Kastehelmi-kynttilälyhty. Iittala. Dolce-valkoviinilasi, 36 cl. Tovi-kuppi ja asetti. Puutarha-pöytäliina, koko 150 x 250 cm. House. Prismat ja Sokokset. Kukat, leivonnaiset ja servetit kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Aterinsetti on käytännöllinen lahja pian omaan kotiin muuttavalle.

Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Kuvat:
Meikki ja hiukset: Riina Laine
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5