These streets belong to us – uutta katumuotia nyt Prismoissa

5.3.2018
4 arviota
These streets belong to us – uutta katumuotia nyt Prismoissa

Kanadalaiset iJeans-merkkiset farkut ovat saapuneet Prismoihin kautta maan.

Löytyykö vaatekaapistasi toista yhtä ikonista ja pitkäikäistä muoti-ilmiötä kuin farmarit, joita nähtiin jo 1800-luvulla amerikkalaisten työmiesten jalassa? Farkuilla on aina ollut oma roolinsa yhteiskunnassa. Ne ovat lyöneet leimansa kulttuuriin jo lähes 150 vuoden ajan.

Ensin niitä käyttivät työmiehet ja kaivostyöläiset, maanviljelijät ja karjankasvattajat. Ennen kaikkea farkut siis tulivat tutuiksi työhousuina. Nuorten kapinallisten jalassa niistä tuli tottelemattomuuden symboleja – merkki rohkeudesta ja vapaudesta. Farkut kertoivat kantajastaan paljon.

Nykyään farkut edustavat käyttömuotia meille kaikille. Ikään, näköön tai kokoon katsomatta ne puetaan jalkaan päivittäin. Meistä jokaisella on omat lempparit, ne jotka näyttävät hyviltä ja tuntuvat mukavilta. Toiset viihtyvät tiukoissa pillifarkuissa, toiset nostavat vyötärön korkealle, joku käärii lahkeet ja näyttää nilkkaa säästä huolimatta.

Tapansa ja tyylinsä kullakin farkkujen ystävällä. Kanadalaiset iJeans-merkkiset farkut ovat saapuneet Suomeen ja niitä saa kaikista Prismoista kautta maan. Mielenkiintoisia yläosia trendikkäiden farkkumallien pariksi löytyy muun muassa street-brändi ZooYorkin valikoimasta sekä newyorkilaisen Stacy Igelin luomasta Boy Meets Girl -mallistosta.

Boy Meets Girl -T-paita, XS–XXL, 16,90 e.

iJeans-paita, S–3XL 24,90 e ja iJeans-farkut, S–3XL, 29,90 e.

Zoo York -trikoopaita, S–3XL, 19,95 e.

Tutustu kaikkiin katumuodin uutuuksiin Prisma.fi:ssä 

Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5