Tältä näyttää Suomen hienoimmaksi valittu sviitti – katso kuvat

2.7.2018
2 arviota

Näköalasviitti Helsingin Hietalahdessa äänestettiin Suomen ykköseksi World Travel Awards 2018 -kisassa.

Radisson Blu Seaside Hotelin 70-neliöisessä Seaside-sviitissä poreamme löytyy kattoterassilta, josta voi katsella edessä avautuvaa telakkamaisemaa.

Sviitissä olemme määritelleet uudelleen sen, mitä on moderni luksus. Erityisen runsaasti kiitosta on kerännyt saunaosaston parvekkeen poreamme, josta on huikeat näkymät merelle ja satamaan, Radisson Blu Seaside Hotellin hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo kertoo.

Luksussviitti pokkasi palkinnon viikonloppuna Kreikan Ateenassa järjestetyssä juhlagaalassa. Samassa yhteydessä Radisson Blu Plaza Hotel palkittiin Suomen johtavana liikematkustushotellina.

Saatu tunnustus ja jatkuvasti saamamme hyvä asiakaspalaute kertovat, että tekemällämme työllä on merkitystä", sanoo SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtaja ja Radisson Blu Hotellien Suomen maajohtaja Timo Vepsäläinen.

Asiakkaille oma kuljetuspalvelu

Radisson Blu -hotellit käynnistävät heinäkuun aikana asiakkailleen oman kuljetuspalvelun, jonka tarkoituksena on taata sujuva liikkuminen sekä ohjata asiakkaita luotettaville kuskeille.

Kumppanina palvelussa on Helsinki Limo. Radisson Blu -logoilla varustetun auton voi varata ennakkoon hotellista varauksen yhteydessä tai hotellin vastaanotosta hotellissa majoittuessa.

 
Teksti
Kuvat Radisson Blu Seaside Hotel
Avainsanat: matka hotelli
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5