Tallinna kolmella tavalla: 12 vinkkiä ihanaan lähilomaan

7.6.2017
0 arviota
Tallinna kolmella tavalla: 12 vinkkiä ihanaan lähilomaan

Tallinna toimii pika-apuna kaukokaipuuseen. Katso tästä parhaat kohteet, valitse seurasi ja lähde reissuun.

Tyttöjen kesken

1. Trendiruokaa Kalamajassa

Trendikkäät ruokapaikat löytyvät Kalamajan kaupunginosasta. Telliskiven katuruokafestivaalissa kunniapaikalla ovat satavuotiaan Suomen ruokaperinteet.  Telliskiven katuruokafestivaalit järjestetään 10.6.

2. Huoneesta suoraan kasvohoitoon

Hipsi hotellihuoneesta suoraan kauneushoitolaan. Sokos Hotel Virussa voit peräti valita kahdesta: Si Style Kauneusstudiosta ja Kauneushoitola Viru Ilusalongista.

3. Taidemuseo on teos itsekin

Jos et vielä ole tutustunut taidemuseo Kumuun, tee se nyt. Pekka Vapaavuoren suunnittelema museo on itsekin huikea taideteos.

4. Edullisesti lahden yli

Kenellä on aikaa nukkua? Onneksi lahden yli pääsee asiakasomistaja-hintaan peräti kahdella yhtiöllä: Eckerö Linella ja Viking Linella.

Lasten kanssa

1. Lounas kauppiaan kotona

Ritarit ja prinsessat syövät vauraan kauppiaan entisessä kodissa eli Olde Hansassa. Jos väsyttää, hotellin yhteydestä Amarillosta löytyy tuttu lasten menu. Lomalla on lupa myös päästä helpolla.

2. Hotelli koko perheelle

Original Sokos Hotel Virussa on 40 perhehuonetta, lasten astiat ja tuolit, kylpyammelelut ja potta. Isojen lasten kanssa juniorisviitti saunalla ja lyömätön sijainti.

3. Tuhansien nuorten kuoro

Viiden vuoden välein järjestettäville laulujuhlille kerääntyy tuhansia nuoria massiivisiin kuoroihin. Perinne on muovannut Viroa kansakuntana. Nuorten laulu- ja tanssijuhlat järjestetään tänä vuonna 30.6.–2.7.

4. Vanha kaupunki, uusi kulissi

Pakkaa matkakassiin ritarivarusteet tai prinsessapuku ja pistäkää leikki pystyyn Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Romanttisesti kahden

1. Tunnelmallinen ilta Piritassa

Piritan kaupunginosassa riittää iltakohteita. Päivän kruunaa tunnelmallinen illallinen NOAssa, joka on yksi Tallinnan parhaita gourmet-ravintoloita.

2. Kylpylä vain aikuisille

Kaupungin hälinästä pääset eroon alaikäisiltä kielletyssä Tallinn Viimsi Spa 18+ -kylpylässä. Valikoimassa on muun muassa kuusi saunaa ja rentoutumishuone.

3. Kirjailijan kiehtova kotimuseo

Kävely Kadriorgin puistossa virittää tunnelmaan. Käy myös klassikkokirjailija Eduard Vilden barokkisessa kotimuseossa. Se on auki keskiviikosta sunnuntaihin kello 11–17.

4. Avaruussängyt ja loistoaamiainen

Design- ja tarinahotelli Solo Sokos Hotel Estorian sängyt ovat Nasan suunnittelemat ja aamiainen vertaansa vailla. Valitse Kahdestaan Tallinnassa -paketti ja nauti.

Teksti
Kuva Kadi-Liis Koppel / Visit Tallinn
Avainsanat: lapsi matka
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5