Suomen toiseksi suurin hotelli uudistui: 13 kuvaa Presidentin sopukoista

9.10.2018
0 arviota
Sokos Hotel Presidentissä pääsee nykyään seikkailemaan. Paola Suhosen suunnittelema uusi ilme johdattaa asiakkaat keskelle suomalaista juhannusta, sisua ja hiljaisuutta.

Houkuttaisiko hypätä talvimyrsky-huoneen pehmeään sänkyyn?

Original Sokos Hotel Presidentissä pääsee nykyään seikkailemaan keskellä suomalaista juhannusta, talvimyrskyä, satumetsää, sisua ja hiljaisuutta.

Seikkailu alkaa jo Sokos Hotel Presidentin aulasta.

Lähes 500 huoneen hotellin uudistuksen konseptin suunnitteli muotitalo Ivana Helsingin suunnittelija Paola Suhonen. Hän on halunnut luoda hotelliin elämyksellisen seikkailumaailman. Seikkailu alkaa jo hotellin aulasta.

Vastaanotto esittelee iPadilta huoneet asiakkaalle, joka voi valita niistä mieleisensä.

Vastaanotto esittelee iPadilta huoneet asiakkaalle, joka voi valita niistä mieleisensä. Asiakas voi myös toivoa ennakkoon tiettyä huonetta.

Paola Suhonen on luonut hotelliin uniikin ilmeen, joka kuvastaa suomalaisuutta ja suomalaisia vastakohtaisuuksia.

Paola Suhonen on luonut hotelliin uniikin ilmeen, joka kuvastaa suomalaisuutta ja suomalaisia vastakohtaisuuksia.

Ensimmäisessä huonekerroksessa päästään sukeltamaan talvimyrskyn tunnelmaan.

Hotellissa on viisi huonekerrosta, joissa kussakin on oma teemansa. Ensimmäisessä huonekerroksessa päästään sukeltamaan talvimyrskyn tunnelmaan. Huoneiden persoonalliset tapetit on suunniteltu yksilöllisesti Sokos Hotel Presidentille. 

Juhannus-kerroksen hissiaulassa asiakas kohtaa kesäisen valon.

Juhannus-kerroksen hissiaulassa asiakas kohtaa kesäisen valon ja kuulee muun muassa käen kukuntaa. Huoneiden uniikeissa tyynyissä on seitsemän kedonkukkaa, joten juhannustaikoja voi tehdä myös talven keskellä. Juhannus-huone tuokin mukavaa kontrastia esimerkiksi pikkujoulujuhlien päätteeksi.

Satumetsä-kerroksen huoneissa on pöllötapetit.

Satumetsä-kerroksen huoneissa on pöllötapetit. Aikuisille on oma värityskirja ja puuvärit – jos puuha loppuu kesken tai kaipaa vaikka hetken meditaatiota.

Satumetsän siimeksessä on hyvin värikästä ja yllättäviäkin elementtejä.

Satumetsän siimeksessä on hyvin värikästä ja yllättäviäkin elementtejä. Kerroksen huoneet ovat myös perheen pienimpien mieleen.

Jokaisessa hotellin huoneessa on käsin valmistettu ryijy sekä pieni yllätys asiakkaalle.

Jokaisessa hotellin huoneessa on käsityönä tehty ryijy sekä pieni yllätys asiakkaalle. Sisu-huoneissa se on tietysti Sisu-pastillirasia.

siakkaat odottavat tänä päivänä elämyksellisyyttä.

"Asiakkaat odottavat tänä päivänä elämyksellisyyttä. Pelkkä hyvä sänky ja tyyny oikeassa asennossa eivät enää riitä", hotellinjohtaja Hannele Laurila tietää.

Hiljaisuus-kerroksen sviitistä löytyy muun muassa oma sauna.

Aavistuksen isommat superior-huoneet tai sviitit sopivat luksusviikonloppuun. Hiljaisuus-kerroksen Presidentti-sviitistä löytyy muun muassa oma sauna.

Hiljaisuus-kerroksen huoneissa on hyvin seesteinen tunnelma.

Hiljaisuus-kerroksen huoneissa on hyvin seesteinen tunnelma. Huone voi olla hyvä valinta asiakkaalle, joka kaipaa rauhaa. Kerroksen sviitissä on runsaasti tilaa nauttia.

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen avasi hotellin vuonna 1980.

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen avasi hotellin vuonna 1980. Nyt hän kannustaa omalla esimerkillään asiakkaita ottamaan rennosti ja nauttimaan elämyksellisestä hotellivierailusta.

Juttua varten on haastateltu Original Sokos Hotel Presidentin hotellinjohtajaa Hannele Laurilaa.

Katso video: Tällainen on Presidentin seikkailumaailma!

Teksti
Kuvat Anssi Vuohelainen
Video Anssi Vuohelainen ja Tuukka Mielonen
Avainsanat: matka hotelli
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5