Sanna vaihtoi verkkarit farkkuihin äitiysloman jälkeen

24.7.2017
0 arviota
Sanna vaihtoi verkkarit farkkuihin äitiysloman jälkeen

Valkoinen paita röyhelöillä. Tylsän valkoisen kauluspaidan hauskemmassa versiossa on röyhelöitä tai levenevät trumpettihihat. Paidan seuraksi puetaan leveälahkeiset housut. Paita kannattaa sujauttaa housujen sisään, jotta vyötärö nousee esiin. Leveiden lahkeiden pariksi sopivat korolliset avokkaat. Röyhelöpaita 69,90 e, Garcia Jeans (tulossa myymälöihin lokakuussa). Farkut 190 e, Filippa K. Rannekoru 33 e, Snö Of Sweden.

Järjestelmäasiantuntija Sanna Kuusinen, 37, odottaa innolla töihin paluuta. Sporttitrikoot saavat vaihtua suoriin housuihin.

"Tuntuu hyvältä, että tavallinen arki alkaa."

Kahden lapsen äiti Sanna Kuusinen palaa vuoden äitiysvapaalta töihin lokakuussa. Pidempi kotiäitiys ei tuntunut kansainvälisissä it-projekteissa työskentelevästä houkuttelevalta.

Nyt Sanna tarvitsee työhön paluun vaatimaa uskottavuutta urheilutrikoiden ja tuulihousujen tilalle.

"Äidiksi tulon jälkeen olen kiinnittänyt enemmän huomiota lasteni pukeutumiseen kuin omaani."

Sannan arkeen kuuluvat pian työmatkat, joita on kymmenen viikkoa vuodessa, viikon tai kaksi kerrallaan. Sanna on matkojen takia paljon pois kotoa, joten ylitöitä hän ei halua tehdä. Se vaatii tehokkuutta ja suunnittelua.

Kotona Sanna on nauttinut retkistä lähimaastoon lasten kanssa. Kodin vierestä lähtee pururata, joka sivuaa tavarajunarataa. Usein äidin ja lasten päiväohjelmaan kuuluu retki radan varteen junia ihmettelemään. Neljävuotias Niklas ottaa potkupyörän ja nuorimmainen, Mikael, ihmettelee maailmaa rattaissa. Kun tukkijunat ajavat ohi, veturimiehet heiluttavat pojille ja viheltävät junan pilliä.

Sanna on iloinnut vaunulenkeistä aivan erityisesti nyt toisen lapsen kanssa. Hän on keksinyt hyödyntää lenkkipolkujen varsille asennettuja kuntotelineitä. Vaunut vain parkkiin ja venytyksiä ja kyykkyjä tekemään!

 

Bomber korvaa jakun

Bomber korvaa jakun. Bleiserijakun rennompi vaihtoehto on kevyt bomber. Ohut ja lyhyenmallinen bomber sopii hyvin niin housujen kuin hameen kanssa. Rohkeampi valitsee kuosillisen, hillitymmän ystävä mustan tai tummansinisen. Hameen vyötärön oikea paikka on navan kohdalla, jolloin se tuo esiin vyötärön kapeimman kohdan. Poolo 159 e, Gerry Weber (tulossa myymälöihin marraskuussa). Bomber 69,99 e, Esprit. Hame 69,99 e, YAS. Nilkkurit 109 e/120 e, Vagabond.

Syksyn tärkein väri.

Syksyn tärkein väri. Sannalla on harmaat prässihousut ja kauluspaidan päälle puettava neule, jotka tuovat mieleen koulutyttölookin. Asusta saa uudennäköisen, kun kauluspaidan ympärille kietaisee kapean huivin. Sen voi sitoa joko rusetille tai solmuun, jolloin huivin päät jäävät roikkumaan. Viininpunainen on syksyn tärkein väri, joten sitä kannattaa hankkia vaatekaappiin. Kauluspaita 49,95 e, Esprit. Kashmirneule 99,00 e, Aventura (tulossa myymälöihin lokakuun alussa). Huivi 95 e, Filippa K. Housut 39,95 e, YAS. Kengät 59,99 e, Esprit.

Äitiysvapaalla Sanna liittyi Mothers in Business -järjestöön. Sen idea on yhdistää koulutettuja, kotona lasten kanssa olevia naisia, jotka haluavat pysyä mukana liike-elämän imussa. Järjestö organisoi kokoontumisia, joihin kutsutaan mielenkiintoisia luennoitsijoita, vieraillaan yrityksissä tai keskustellaan Facebook-ryhmässä.

"Ehkä järjestöön liittyminen oli valmistautumista töihin paluuseen."

Töissä Sannaa odottavat ihanat työkaverit ja työ, josta hän pitää. Pientä stressiä aiheuttaa vain vaatekaappi.

"On hienoa saada ammattilaisen vinkkejä siihen, mitä kaappiin kannattaisi ostaa."

Rennosti pillifarkuissa

Rennosti pillifarkuissa. Toimistofarkkujen väri voi olla musta tai tummansininen. Jalkoihin saa pituutta korkealla vyötäröllä. Pitkänmallinen, löysä jakku ja kuosipaita sopivat yhteen pillifarkkujen kanssa. Isoon kassimaiseen laukkuun sujahtavat niin läppäri kuin jumppakamat. Paita 149 e, PBO. Farkut 100,00 e, Levi's. Takki 299 e, Tiger Of Sweden. Laukku 89,99 e, Pieces.

Jakkupuku uuteen kuosiin

Jakkupuku uuteen kuosiin. Vaihtoehto tylsälle hameelle ja jakulle on kuosimekko. Töihin sopivan mekon kuosi voi olla voimakaskin, kunhan pohjaväri on maltillinen. Mekon oikea pituus päättyy pohkeeseen. Jos kuosi on rohkea, voit tehdä asusta maltillisemman, kun puet päälle perinteisen bleiserin. Mekko myös ryhdistyy bleiserillä. Mekko 49,99 e, Object. Jakku 299 e, Tiger Of Sweden. Laukku 39,99 e, Esprit.

Sokos on mukana Gloria Fashion Show'ssa 2.9. Liput myynnissä nyt: ticketmaster.fi.

Teksti
Kuvat Vuokko Salo
Tyyli / Meikki ja hiukset / Vaatteet Mirkka Siusluoto / Aino-Sofia Kojonen / Sokos Helsinki
Arvioi artikkeli
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5