Pirteänä kevääseen

23.2.2015
0 arviota
Pirteänä kevääseen

Skarpit raidat ja kuviot kruunaavat kevään vaatteet. Klassinen muoti täydentyy kirkkaista väreistä.

Mekko, koot 34–44. b.young. Sokokset. Vaalea laukku. Kaiio. Sokokset. Naisten toppi, koot 36–46. Naisten jakku, koot 36–46. Hame, koot 36–46. S.Oliver. Sokokset. Ruskea laukku. Myös mustana. Kaiio. Sokokset. Korut ja kengät kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Klassinen raitajakku saa räväkkyyttä printtikuosisesta trikoopaidasta.

Naisten pusero, koot 34–44. Myös mustana. Kaiio. Naisten housut, koot 34–44. Kaiio. Sokokset. Musta laukku. Myös keltaisena, punaisena ja lilana. Icon. Prismat. Mekko, koot S–XXL. Neulebolero, koot S–XXL. Soya. Sokokset. Shiny-sukkahousut 15 den. House. Sokokset ja Prismat. Pieni olkalaukku. Myös valkoisena ja punaisena. Kaiio. Sokokset. Korut ja kengät kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Neulebolero ja mekko tekevät asusta kokonaisuuden.

Naisten neuletakki, koot XS–XXL. Naisten trikoopusero, koot XS–XXL. Myös mustana. Naisten farkut, koot 34–46. Premoda. Prismat. Laukku. Myös ruskeana. Icon. Prismat. Korut ja kengät kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Caro-laukut

Pieni keltainen laukku. Caro. Valkoinen laukku keltaisilla hihnoilla. Caro. Iso keltainen laukku. Myös mustana, punaisena ja lilana. Icon. Prismat.

Premoda-mekko ja Icon-laukut

Naisten trikoomekko, koot XS–XXL. Myös kokomustana. Premoda. Prismat. Laukut. Myös mustana ja keltaisena. Icon. Korut kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Kirkkaanvärinen laukku kruunaa asukokonaisuuden.

Aventura-neuletakki, -trikoopusero ja -farkut; RossBros paita ja -reisitaskuhous

Naisten neuletakki, koot S–XXL. Naisten trikoopusero, koot S–XXL. Naisten farkut, koot 36–48. Aventura. Prismat ja Sokokset. Miesten ulkoilutakki, koot 48–58. 100-prosenttista puuvillaa. Miesten pitkähihainen paita, koot S–XXL. Myös sinisenä, 100-prosenttista puuvillaa. Miesten reisitaskuhousut, koot C48–60. 100-prosenttista puuvillaa. RossBros. Prismat. Miesten RossBros-reisitaskuhousut beigenä suurimmista Prismoista. Kengät ja korut kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

RossBros-keinonahkatakki, -puolihihainen paita, t-paita ja -farkut

Miesten keinonahkatakki, koot 48–58. Miesten puolihihainen paita, koot S–XXL. Myös oranssina, 100-prosenttista puuvillaa. Miesten t-paita, koot S–XXL. Myös harmaana. Miesten denimfarkut.  Vyötärökoot 30–38 tuumaa, pituusmitat 32 ja 34 tuumaa. RossBros. Prismat. Kengät kuvausrekvisiittaa Prismoista ja Sokoksista.

Rennot farkut ja keinonahkatakki ovat tyylikäs yhdistelmä.

Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Kuvat:
Meikki ja hiukset: Heidi Reponen
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5