Ota tauko arjesta koko perheen hotellilomalla

29.9.2016
0 arviota
Ota tauko arjesta koko perheen hotellilomalla

Break-hotelleissa on tarjolla sellaista puuhaa, millainen perheellä on fiilis.

Oletteko lähdössä lomalle perheen kanssa? Etsittekö vaihtoehtoa, josta lapsetkin pitävät? Tässä viisi virkistävää vinkkiä perheen yhteiselle lomalle!

Perhelomalle on yksi sääntö: Kaikkien on viihdyttävä. Kohteeksi kannattaakin valita paikka, josta löytyy tekemistä koko perheelle.

Sokos Hotellien Break-hotellit sijaitsevat vapaa-ajankeskusten tai kylpylöiden yhteydessä. Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja, joiden parissa akut latautuvat – ja lapsetkin nauttivat lomastaan.

"Työelämä on nykyään erittäin hektistä, mikä väsyttää ja vie energiaa. Tauko – lyhyt tai pitkä – auttaa palautumaan", Sokos Hotelsin konseptipäällikkö Janina Nurmela vinkkaa.

Break-hotelleissa ja niiden ympäristössä on aina mahdollisuus palautumishetkeen. Nurmela kannustaa katkaisemaan älylaitteet lomalla ja keksimään muuta tekemistä, vaikka lautapelejä ja yhdessä samoilua.

"Lapset arvostavat, jos aikuisilla on aikaa lähteä vaikka kävelylle", Nurmela tietää.

Suunnittele toiveiden loma

Valitse lomakohteeksi yksi kahdeksasta erilaisesta Break-hotellista perheen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olipa perheesi sitten kiinnostunut lenkkeilystä, patikoinnista tai vesileikeistä, aina löytyy sopivia taukovaihtoehtoja.  

"Millainen fiilis, sellaista puuhaa on tarjolla", Janina Nurmela lupaa.

Perheen lomalle tarjolla on erilaisia ulkoiluaktiviteetteja ja sisäpelimahdollisuuksia, joten sääkään ei pilaa lomaa.

Myös omaleimaiset huoneyllätykset jättävät pienen, positiivisen muistijäljen lomasta.

"Esimerkiksi Kolilla odottaa mökökivi, joka on pelinopan kokoinen. Kun sitä pyörittelee, kaikki mökötys alkaa kadota. Hotelleissa on tarjolla tällaisia pieniä muistijäljen jättäviä juttuja", Nurmela kertoo.

Suunnittele toiveiden syysloma

Perhelomalla on yksi sääntö: Kaikkien on viihdyttävä.

Suunnittele toiveiden syysloma

Tauko – lyhyt tai pitkä – auttaa palautumaan.

5 x Break-taukovinkki perhelomalle

  1. Tahko: Pohjois-Savossa sijaitsevassa matkailukeskuksessa riittää tekemistä liikkuvalle perheelle. Koko perheen liikuntapuistossa on mahdollisuus kokea vauhdin huumaa vaijeriliukuradalla, järjestää hauskat kisat pelikentillä tai yllättää itsensä parkour-alueella. Alueelta löytyy myös ulkoilureittejä ja 9-väyläinen frisbeegolf-rata.
  2. Eden: Viettäkää Oulussa reipas päivä hotellin läheisyydessä ulkona minigolfradalla. Sen jälkeen voitte rentoutua ja pulikoida monipuolisessa kylpylässä.
  3. Koli: Kolin kansallispuiston huipulta aukeaa huikeat näkyvät – kansallismaisemaksikin kutsutut. Nauttikaa upeista maisemista ja patikkaretkestä. Hotellin kylpylämaailma tarjoaa lämmittävän elämyksen ulkoilun päätteeksi.
  4. Flamingo: Vantaalla voitte suunnata Haltialan kotieläintilalle tai irrottelemaan Megazone laserpelihalliin. Flamingon kylpyläkin on kylpytakkimatkan päässä.
  5. Vuokatti: Viihtykää vaikka koko päivä maailman suurimmassa Angry Birds -aktiviteettipuistossa.
Teksti
Kuvat Rami Hanafi
Avainsanat: lapsi
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5