Ota mallia unelmien poikamieheltä: 5 rentoa kevättyyliä

17.3.2017
2 arviota

Tuomas Sahimaa, 30, on lentäjä ja poikamies, joka etsii rakkautta tosi-tv-ohjelmassa Bachelor Suomi. Katso miten Sokos vaatetti Bachelorin kevääseen ja lue samalla, mitä Tuomas kertoo rakkaudesta.

Miten päädyit etsimään rakkautta tv-ohjelmassa?

Olin sellaisessa elämän­vaiheessa, että halusin löytää jonkun. Olen realisti: jos haluaa tavata sen yhden, on paras tavata paljon ihmisiä.

Millaista parisuhdetta arvostat?

Ihailen pariskuntia, jotka ovat olleet pitkään yhdessä ja joilla on paljon lapsia. Välillä on ehkä ollut huonojakin hetkiä, mutta suhteen hyväksi on tehty töitä.

Mikä on pisin suhteesi?

Olin suhteessa kymmenen vuotta, mutta välillä pidimme taukoa.

Siisti ja rento kesämies luottaa yksinkertaiseen lookkiin.

Valkoinen t-paita pysyy hyvänä pesusta toiseen, kun puuvilla on paksua ja laadukasta. T-paita 49,90 e, Boss Orange. Farkut 105 e, J Lindeberg. Pipo 35 e, Makia. Raitaneule 99,95 e, G-Star. Köysi kuvausrekvisiittaa.

Farkut sopivat työpaikan bileisiin.

Raitapaita 49 e, Makia. Kassi 10 e, Makia. Yhdistelmätakki 429 e, Tiger of Sweden. Farkut 110 e, Levi's. Taskuliina (solmittu farkun vyön lenkkiin) 39 e, Turo. Kengät 109 e, Adidas.

Onko ulkonäkö sinulle tärkeä?

Totta kai ulkonäkö on vahva tekijä, mutta ihastuneena näkee toisen ihan eri tavalla kuin muut ihmiset. On mahtavaa herätä jonkun sellaisen vierestä, josta voi ajatella, että siinä on maailman kaunein nainen.

Oletko tehnyt rakkauden takia jotain sellaista, mitä kadut?

Minulla oli ensimmäinen tyttöystävä, kun olin 12. Asuimme eri paikkakunnilla. Kun erosimme, lakkasin vastaamasta hänen soittoihinsa. Kaikki ihmettelivät, miksi puhelin soi koko ajan.

Millaisia asioita haluat tehdä elämäsi naisen kanssa?

Kaiken. Haluan jakaa elämän ihanuu­det, lomat, mökkimatkat ja virstanpylväät elämässä.

Sortsit pukevat kaupunkilomailijaa.

Poolopaita on taas muotia. Yhdistä se pikkutakkiin ja näytät hetkessä herrasmieheltä. Poolopaita 39,95 e, Selected. Puvun takki 119,95 e, Premium by Jack & Jones. Sortsit 119 e, Boss Orange. Polvisukat 8,95 e, Sidoste. Kengät 119 e, Vagabond. Lippis 39 e, Makia.

Jalkapallomatsissa tärkeintä on mukavuus.

Klassinen ruutupaita henkii tänä keväänä vintagea. Metsuripaita sopii rentoihin iltamenoihinkin, kun jätät sen auki. Ruutupaita 89 e, Denim & Supply. College 89 e, Denim & Supply. Verkkarit 39,95 e, Jack & Jones Vintage. Hattu 59,95 e, Länsilakki.

Mikä saa sinut ärsyyntymään parisuhteessa ja mikä on sinulle syy erota?

Jonkin pienen eleen tai sanan ylianaly­sointi. Voi hyvää päivää, kuinka ärsyttä­vää se on! Erilaiset tulevaisuudennäkymät ovat minulle eroperuste.Jos toinen haluaa esi­merkiksi muuttaa ulkomaille ja toinen ei, suhdetta on aika vaikea jatkaa.

Mikä on suurin pettymyksesi rakkaudessa?

Olen oppinut, että joskus pelkkä rakastaminen ei riitä. Ihmisten pitää myös sopia yhteen.

Ihastutko helposti?
 
Taidan ihastua. Riippuu tietysti elämän­tilanteesta: jos on kesä ja olen sinkku, ihastun helposti ja jatkuvasti. Olen ehkä nytkin ihastunut.
 

Sininen on suuren juhlan väri.

Unohda musta! Sininen puku on moderni ja muodikas. Pue puvun kanssa raidalliset tai pallokuvioiset sukat. Ne tuovat asuusi persoonallisen lisän.Kauluspaita 39,95 e, Premium by Jack & Jones. Puvun takki 319 e, Turo. Housut 139 e, Turo. Rusetti 39,95 e, Atlas Design.Taskuliina 39 e, Atlas Design.Sukat 8,95 e, Happy Socks. Kengät 119 e, Vagabond.

Vaatteet: Sokos Helsinki ja Sokos Kaari

Teksti
Tyyli Mirkka Siusluoto
Meikki Anna Sofia Kojonen
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5