Lukijoiden kesäiset kauneusvinkit

26.7.2016
0 arviota
Lukijoiden kesäiset kauneusvinkit

Kysyimme lukijoilta, mitkä ovat heidän kauneusniksinsä kesällä. Tässä poimintoja ja vinkkejä kesäiseen kauneuteen.

Kesällä en jaksa paljon meikkailla, ripsiväri riittää. Kevyempi ollakkin kun ei ole raskaat pakkelit naamalla.

Kaiken A ja O on ihon säännöllinen kuoriminen (ei kuitenkaan liian usein).
 
Huolellinen meikkien putsaus, kasvovesi sekä tarpeeksi hoitava + rasvainen rasva kuivalle kesäiholle, päivävoiteessa saisi olla aurinkosuojaa.
 
Juon paljon vettä, syön kasviksia ja marjoja ja vältän ihon palamista auringossa.
 
Annan sateen kastella joskut kasvot ja hiukset. Älä meikkaa ennen sadehoitoa.  Mielikin piristyy lämpimässä kesäsateessa, jos ei ole uintipaikkaa.
 
Peseydytään sadevedellä ja itsetehdyllä voikukkasaippualla.
 
Kunnon yöunet; vaatii pimennysverhot kesäaikaan!
 
Hyvät yöunet kaunistavat aina! Huolehdin kesällä unen laadusta ripustamalla makuuhuoneeseen pimennysverhot ja viilentämällä huoneen tuulettamalla ennen nukkumaanmenoa.
 
Kunnon hikilenkki silloin tällöin.

Ripsiväri riittää

Pelkkä vesipesu kasvoille ja ainoastaan ripsiväri. Siinä puhdas ja kaunis meikki jo ikääntyvällekin mummi-ihmiselle!

Aurinkorasva ja vedenkestävä silmämeikki.

Siistit kulmakarvat niin muotoilun kuin värin puolesta ja ripsiväri - muuta ei kesällä tarvita!

Kesällä kun iho päivettyy, laitan ainoastaan ripsiväriä ja kulmakynää. Tuntuu että kasvojen iholle tekee hyvää saada taukoa puutereista ja meikkivoiteista. Pidän kuitenkin erityisen hyvää huolta ihon kosteuttamisesta - näin iho tuntuu voivan paremmin myös talvella.

Aurinkorasva ja vedenkestävä silmämeikki.

Kauneutta luonnosta

Koivukasvonaamio, joka tehdään lämpimässä vedessä liotetuista koivunlehdistä, jotka asetetaan naamariksi naamaan. Anna vaikuttaa 15min.

Ennen kuin alat vihtoa haudo kasvojasi vihdassa hetkenaikaa, iho kirkastuu ja pehmenee. Mukavan saunatuoksun hemmotteluhetkiin saa kun liottaa mesiangervon kukkia löylyvedessä.

Lämpimään veteen laitetaan koivunlehtiä ja liotetaan jalkoja siinä, tereveellistä ja pehmentävää.

Järvivesi tekee hiuksista ihanan pehmeät!

Aurinko ja uiminen ovat tehneet tukasta yhtä hamppua? Nypi ja hiero oliiviöljyä kuiviin hiuksiin latvoista kohti tyveä muutama tippa kerrallaan. Anna muhia pyyhkeen suojassa saunomisen ajan tai suihkymyssyn alla yön yli. Kun peset hiukset, levitä sampoo ensin kuiviin hiuksiin ja vaahdota sen jälkeen veden kanssa muutaman kerran. Öljyhoito auttaa myös kuivaan ja kutisevaan hiuspohjaan.

Hiekkarannalla hiekalla voi kätevästi kuoria ihonsa. Säästää rahaa ja luontoa! Ekologinen tapa saada sileä iho. Hiekkaa vaan iholle ja uimaan!

Kesäiset marjat ja vihannekset runsaasti nautittuna, tekee ihmeitä iholle!

Avomaankurkut 15 minuutiksi silmille, niin ilme piristyy hetkessä :)

Muista aurinkosuoja

Ohut mutta suurikokoinen huivi on loistava apu monessa tilanteessa: Sillä voi esim. suojata ihoa auringolta tao peittää olkapäät tilanteissa, jotka sitä vaativat. Huivilla voi myös suojata pään tai sen voi kietaista vyötärölle selän lämmikkeeksi. Ja aina näyttää hyvältä!
 
Kesällä riittää pienikin meikki. Päivävoiteessa on hyvä olla auringonsuojakerroin. Meikiksi riittää ripsiväri ja haluttaessa kevyt huulikiilto.
 
Meikkaan muutenkin hyvin vähän, mutta kesällä vielä vähemmän. Ripsiväri ja kevyesti huulipunaa, se riittää kesäpäiviin. Aurinko tuo kasvoilleni pisamat, mikä antaa entistä kesäisemmän lookin. Punoitus ei kuitenkaan ole sievää, eli aurinkovoide pitää muistaa!
 
Kesä ilma meikkiä. Saunaa ja uintia paljon, aurinkoa kohtuudella ja kunnon aurinkosuojavoide. Vesipesu ja kevyt kosteusvoide riittää hyvin. Antaa ihon hengittää kesän :)
 
Kesällä riittää pienikin meikki. Päivävoiteessa on hyvä olla auringonsuojakerroin. Meikiksi riittää ripsiväri ja haluttaessa kevyt huulikiilto.
 
 

Arvoimme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken kolme Lumene True Mystic -uutuusripsiväriä. Onnetar suosi seuraavia lukijoitamme: Heli Hevonkorpi, Pirkkala, Sari Paananen, Jyväskylä ja Rauni Räsänen, Viinijärvi. Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille vinkkinsä jakaneille!

Koonnut
Kuva 123RF
Avainsanat: meikkaus ihonhoito
Arvioi artikkeli
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5