Lomalla Turkuun! Katso tästä parhaat menotärpit

19.6.2017
0 arviota
Lomalla Turkuun! Katso tästä parhaat menotärpit

Lähimatkailu on trendikästä, ja siksi me suomalaiset olemme onnekkaita. Suomi on nimittäin maailman kiinnostavimpia matkakohteita. Mitä jos lähtisit vaikka Turkuun?

Matkamediat Lonely Planet ja National Geographic listasivat Suomen maailman kiinnostavimpien kohteiden listalle. Ne hehkuttavat Suomen luontoa, kaupunkikulttuuria ja satavuotisjuhlan tapahtumia. Mikä onni, että me suomalaiset olemme jo täällä!

Lähimatkailu on trendikästä, ilmastoystävällistä ja helppoa. Perille pääsee hetkessä ja kielikin on (suunnilleen) kaikkialla sama. Jos kaipaat lähimetsää kauemmas, lähde Turkuun. Suomen vanhimman kaupungin kaduilla kävellessä tuntee olevansa Euroopan sydämessä ja kesätapahtumia riittää joka viikolle. Jos kaupunki alkaa kyllästyttää, ainutlaatuinen saaristo on ihan vieressä. Kuka enää kaipaa Kreikkaan?

Lähimatkailun hyvät puolet jatkuvat vielä kotiin palattuakin. Lähiloman jälkeen et nimittäin kaipaa lisää lomaa reissusta toipumiseen ja pyykkikoneen pyörittämiseen.

3 x Turun tärpit

Muumit

Muumit
Muumimaailma täyttää 25 vuotta ja juhlii Kailon saaressa. Muumien kotisaari on yhdistelmä satua ja saaristoluontoa. Ovet juhliin avautuvat 10.6. Naantalissa.

Ruissalo

Piknik puistossa
Hae eväät S-market Sokos Wiklundin palvelutorilta ja suuntaa retkelle Ruissaloon. Ainakin perinteisen Ruisrockin aikaan seuraa riittää. Ruisrock 7.–9.7. Ruissalossa.

Tall Ships Race

Purjeiden paraati
Suuret purjelaivat saapuvat taas Aurajoelle. Kun laivat on nähty, siirry Linnapuiston musiikkifestivaaleihin. Tall Ships Race 20.–23.7. Turussa.

Lisätietoja: visitturku.fi

Teksti
Kuvat iStockphoto ja Visit Turku
Arvioi artikkeli
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5