Kestävä luomiväri roikkuvalle luomelle

2.9.2013
0 arviota
Kestävä luomiväri roikkuvalle luomelle

Iän myötä silmäluomet laskeutuvat ja kestävän silmämeikin teko hankaloituu. Luomiväriä on vaikea saada levittymään tasaisesti, koska luomet ovat niin ryppyiset ja päivän mittaan värit kasaantuvat luomen pohjalle ikäviksi raidoiksi. Mikä neuvoksi?

Käytä luomien pohjustamiseensilmämeikin pohjustusvoidetta ja sen päälle irtopuuteria. Myös nestemäinen, valoa heijastava tummien silmänalusten peiteväri toimii loistavasti pohjustuksena. Napissa olevat kiinteät, paksut peitevärit puolestaan helposti korostavat ryppyjä.

Valitse luomien varjostamiseen tumma mattaväri, jolla saadaan aikaan suurimmat muutokset eli häivytettyä raskaita luomia ja nostettua katsetta. Tasainen jälki syntyy, kun luomiväri levitetään aitokarvaisella luomivärisiveltimellä.

Avaimet kestävään ja katsetta nostavaan silmämeikkiin roikkuluomille ovat hyvä pohjustus, mattaväri sekä varjostus.

1. Pohjusta luomi. Levitä pohjustuksen jälkeen liikkuvan luomen sisänurkkaan vaaleaa mattaväriä. 

2. Varjosta yläluomen ulkonurkkaa tummalla värillä ja kaarra varjostusväriä luomivakoa pitkin kohti sisänurkkaa.
 

Levitä väriä niin ylös, että katsottaessa peiliin suoraan omiin silmiin, luomiväri on roikkuvien poimujen päällä. Tumma väri häivyttää luomien raskautta ja "avaa silmät".

3.  Häivytä värin reuna huolellisesti pehmeäksi häivytyssiveltimen avulla tehden edestakaisia vetoja tumman värin rajakohdassa. Häivytyssiveltimeen ei tarvitse ottaa mitään väriä.


Levitä tummaa luomiväriä myös ulkonurkkaan alaripsen tyveen ja yhdistä se ylöosan varjostukseen.

4. Valmis meikki. Tarkista, että tumma luomiväri on häivyttynyt pehmeästi ja kunnolla. Jos raja näyttää liian voimakkaalta, voit vielä häivyttää lisää.

 

 

Teksti
Piirrokset Ulla Sainio
Avainsanat: kasvot silmät
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5