Isänpäivän kirjavinkit

23.9.2016
0 arviota
Lokakuun kirjavinkit

Syksy on uutuuskirjojen kulta-aikaa. Avaa kannet Harry Potterin maailmaan tai päivänpolttaviin aiheisiin.

Harry Potter ja kirottu lapsi

HARRY POTTER JA KIROTTU LAPSI

J.K. Rowling, Jack Thorne ja John Tiffany. Suomentaja Jaana Kapari-Jatta. 450 s. Tammi. Alk. 24,95 €.

Harry Potterin tarina jatkuu 19 vuoden päästä edellisestä kirjasta. Nyt hän on taikaministeriön virkamies, aviomies ja kolmen kouluikäisen lapsen isä. Samaan aikaan kun Harry kamppailee esiin pyrkivän menneisyytensä kanssa, hänen poikansa Albus kohtaa suvun henkisen perinnön taakan. Kirja tulee myyntiin viikolla 45.

 

Kiirastuli

KIIRASTULI

Ilkka Remes. 420 s. WSOY.
Alk. 23,80 €.

Ajan hermolla olevassa kirjassa pakolaisvyöry kiskaisee Suomen suuren maailman melskeisiin. Samaan aikaan paine Moskovasta kasvaa ennen kokemattomiin mittoihin. Suomi ajautuu vaikeiden valintojen eteen. Pelastukseksi tarkoitettu valtionjohdon raju päätös repäisee railon
kansalaisten välille.

 

Matriarkka

MATRIARKKA

Jari Tervo. 448 s. Otava.
Alk. 26,80 €.

Tarina alkaa Aamu Karitsantyttären syntymästä Simpukan kylässä Neuvosto-Inkerissä ja seuraa hänen sukunsa pitkää vaellusta: karkotusta Siperiaan, evakuointia Suomeen ja palauttamista Neuvostoliittoon. Kirjassa yhdistyvät historialliset tapahtumat sekä ajankohtaiset teemat, kuten pakolaisuus ja nyky-Venäjä.

Miehen työt

MIELENSÄPAHOITTAJA. MIEHEN TYÖT

Tuomas Kyrö. 144 s. WSOY.
Alk. 21,90 €.

Kirja kokoaa yksiin kansiin kaikki ihmisen elämässään tarvitsemat sisä- ja ulkotyöt. Mielensäpahoittaja ohjeistaa, kuinka emäntä hankitaan, halot hakataan ja vaipat vaihdetaan. Villasukan parsiminenkin on katoavaa kansallisperinnettä. Kirja sisältää töiden seikkaperäiset ohjeet asiantuntijoiden vinkeillä.

Kirjat saatavilla Prismoista. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Teksti
kuvat 123RF ja kustantajat
Avainsanat: kirjat
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5