Gallup: Mitä muoti merkitsee sinulle?

29.6.2016
4 arviota

Toiset seuraavat innokkaasti muodin uusia tuulia, toiset arvostavat vaatteissa käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Kysyimme Kaaren Prisman asiakkailta, mitä muoti merkitsee heille.

Kyllikki Kärpänen

Kyllikki Kärpänen

"En ole mikään intoilija, mutta muotia tulee kyllä seurattua: kiertelen vaatekaupoissa ja selaan lehtiä – innostun helposti uudesta! Mitään erityistä omaa tyyliä minulla ei ole. Tuntuu, että vaatteet vain ilmestyvät jostain. Olen tässä kierrellessäni ihan yllättynyt, miten kivoja vaatteita marketissakin on, esimerkiksi kauniita mekkoja."

Teemu Pulkkinen

Teemu Pulkkinen

"Ei muoti minulle hirveästi merkitse. Oma pukeutumiseni on rentoa, lähinnä katumuotia. Vaatteeni ovat paljolti skeitti- ja lumilautailupuolelta, sitä genreä tulee hiukan seurattua netistä. Marketista katson lähinnä urheiluvaatteita."

Arja Ropponen-Hälvä

Arja Ropponen-Hälvä

"Muoti merkitsee kauniita ja vähän hinnakkaampia vaatteita, joita on kiva käyttää – kesällä ja talvella vähän eri valikoimaa. Oma suosikkimerkkini on Jackpot, ja siksi tulinkin tänne katselemaan. Tyylini on urheilullinen, ja tykkään raidoista ja kukkakuoseista. Markettien tarjonta on aika kirjavaa, mutta valikoima on laaja. Merkkivaatteita on vähän, ja sen vuoksi kiinnitin huomiota Jackpotiin."

Anni-Kaisa Tonteri

Anni-Kaisa Tonteri

"En tällä hetkellä seuraa kauheasti muotia, nuorempana seurasin enemmän. Nykyään tyylini on varmaan aika käytännöllinen ja mukavuudenhaluinen. Ostan vaatteita lähinnä pakosta, kun tarvitsen välttämättä jotakin. Huomasin, että tänne Prismaan on tullut Jackpotin vaatteita, ja vaatteet yleensä ovat nyt täällä keväisiä ja kivannäköisiä."

Teksti
Kuvat ja 123RF Anssi Vuohelainen
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5