5 vinkkiä raikkaaseen kesämeikkiin

8.6.2015
0 arviota
Kesän kasvomeikki voi olla kuultava ja raikas.

Kesän kasvomeikki voi olla kuultava ja raikas.

  1. Päivettynyt iho näyttää kauniilta, joten kesällä meikkipohjan ei tarvitse olla peittävä. Sävyttävä päivävoide riittää hyvin. Yksittäiset epätasaisuudet, kuten näpyt tai muut pienet punoitukset sekä tummat silmänaluset, voi peittää kevyesti peitevoiteella. Jos kaipaa enemmän peittävyyttä, voi valita läpikuultavan tai puolipeittävän meikkivoiteen.
  2. Kesällä kannattaa leikitellä rohkeasti luomivärien sävyillä. Raikas kesäinen silmämeikki syntyy hetkessä pirteän sävyisellä luomivärillä. Esimerkiksi limen vihreä, persikka tai turkoosi ovat ihania kesävärejä. Luomiväri levitetään koko liikkuvan luomen alueelle ja häivytetään kevyesti luomivaon yläpuolelle.
  3. Kirkasta luomiväriä voi käyttää rajauksen tekoon yläripsien tyveen, jos väri koko luomen alueella ei tunnu omimmalta. Helmiäiset ja metallinhohtoiset ruskean eri sävyt ovat myös kauniita kesämeikissä.
  4. Ripsiväriä voi laittaa runsaasti. Se levitetään hieman sahaavin liikkein varsinkin ripsien tyviosiin, jolloin silmämeikkiin saadaan intensiivisyyttä ilman tummia rajauksia.
  5. Kuulakkuutta kasvoille saadaan erilaisilla hohdepuutereilla tai voidemaisilla korostusväreillä. Raikas poskipuna on kesän ehdoton hittituote. Takuuvarmoja värejä ovat raikas pinkki tai persikka. Aurinkopuuterilla saa korostettua päivetystä.
Teksti
Kuva 123RF
Avainsanat: kasvot meikkaus silmät
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5