Muodikkaasti koulutielle

24.7.2015
0 arviota
Muodikkaasti koulutielle

Vielä muutama askel ja koulunovet aukenevat meille. Nyt saadaan uusia ystäviä, pelleillään koulukuvassa ja opitaan hurjasti lisää. Lisää vauhtia koulutielle tuovat muodikkaat vaatteet, värikkäät reput ja kimaltavat penaalit.

Pojan trikoopusero, koot 128–164 cm. Myös turkoosina. Farkkucollegehousut, koot 128–164 cm. House. Camouflage-reppu. Nicksclub. Tytön trikootoppi, koot 128–164 cm. Myös mustana. Farkkuleggingsit, koot 128–164 cm. Softshelltakki, koot 134–164 cm (katso avauskuva yllä). House. Lilac Cross -reppu. Nicksclub. Avainnauha, lajitelma eri kuoseja. Smiley-penaalit. Prismat. Kengät ja hiuskoristeet kuvausrekvisiittaa Prismasta.

Ciraf collegetakki ja -housut

Tytön collegetakki, koot 92–128 cm. Collegehousut, koot 92–128 cm. Pojan collegetakki, koot 92–134 cm. Myös tummansinisenä. Collegehousut, koot 92–134 cm. Myös tummansinisenä. Ciraf. Looney-penaali, useita eri hahmoja. Looney-vihko, koko A5. Coca-Cola-penaali. Prismat. Kengät kuvausrekvisiittaa Prismasta.

Kenellä on paras ilme? Minulla!

House trikoopuserot, jersey-leggingsit ja collegehousut

Tytön trikoopusero, koot 134–164 cm. Myös luonnonvalkoisena. Jersey-leggingsit, koot 134–164 cm. Pojan trikoopusero, koot 128–164 cm. Myös mustana. Collegehousut, koot 128–164 cm. Myös meleerattuna harmaana. House. Prismat. Kengät kuvausrekvisiittaa Prismasta.

Ciraf trikoopusero, farkut, tunika ja leggingsit

Pojan trikoopusero, koot 92–128 cm. Myös sinisenä. Farkut, koot 92–134 cm. Tytön tunika, koot 92–134 cm. Leggingsit, koot 92–134 cm. Myös lilana ja mustana. Ciraf. Prismat. Kengät kuvausrekvisiittaa Prismasta.

Pitäisikö pysyä hetki paikallaan? Ei onnistu!

Flower-reppu, Lilac Cross -reppu, Camou-flage-reppu, Butterfly-reppu, Crazy Car -reppu, Star Wars High Ris -reppu, Princess Pets -reppu ja jalkapallo-reppu

Ylärivissä vasemmalta Flower-reppu. Lilac Cross -reppu. Camou-flage-reppu. Nicksclub. Alarivissä vasemmalta Butterfly-reppu. Crazy Car -reppu. X-Force. Star Wars High Ris -reppu.
Princess Pets -reppu. Disney. Jalkapallo-reppu. Prismat

Pyöreä Glitter-penaali. Litteä Glitter-penaali. Saatavana sinisenä pinkkinä, hopeisena ja kultaisena. Glitter-vihko. Saatavana pinkkinä, sinisenä ja kultaisena. My Favourite Friends -koirapenaali. Myös hevos- ja kissa-kuvalla. My Favourite Friends -muistikirja, koko A5. Myös kissa- ja koira-kuvalla. My Favourite Friends -ystäväkirja. Myös -koirakuvalla. Prisma

Jalkapallokenkäpenaali ja Barcelona-penaali

Jalkapallokenkäpenaali. Barcelona-penaali. Myös Real Madrid -logolla. Prismat. Jalkapallopeli kuvausrekvisiittaa.

Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Kuvat:
Meikki ja hiukset: Riina Laine
Koulukuvausrekvisiitta: Seppälän koulukuvat
Avainsanat: lasten vaatteet
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5