Marketin Marjatalle asiakkaat ovat hyviä tuttuja

25.5.2015
0 arviota

S-market Kuusamon myyjälle antoisinta on työskentely hedelmä- ja vihannesosastolla, sillä siellä oma kädenjälki näkyy saman tien.

Marketin Marjatalle asiakkaat ovat hyviä tuttuja

Marjatta Laine, myyjä, S-market Kuusamo, Koillismaan Osuuskauppa

"Muistan hyvin, kun kerran kuussa oli maitotilipäivä. Silloin lihat ja makkarat ostettiin palvelutiskiltä ja jonot olivat pitkät. Tein paljon asiakastilauksia ja täytin hyllyjä. Päivittäin pussitettiin monia tuotteita, kuten jauhoja, ja pakattiin myös kolme myymäläautoa.

Aloitin työt marketissa 47 vuotta sitten. Työ on edelleen mieluisaa, vaikka kaupan arki on vuosien kuluessa muuttunut ihan toisenlaiseksi. Uutta opeteltavaa riittää aina, sillä järjestelmät kehittyvät jatkuvasti.

Meitä on tiivis kahdeksan hengen tiimi, jossa jokainen tekee kaikkia S-marketin töitä. Eniten nautin hedelmä- ja vihannesosastolla työskentelystä, sillä oman kädenjäljen näkee heti. Pidän myös sesongeista, koska silloin kaupassa on erityistä tunnelmaa. Seuraavaksi valmistaudutaan juhannukseen.

Työtoverini ovat olleet minulle kollegoita ja ystäviä jo vuosien ajan, ja asiakkaista on tullut hyviä tuttuja. Olen hiljalleen jäämässä eläkkeelle, mikä tuntuu haikealta. Uuteen arkeen tulee kuitenkin pehmeä lasku, sillä ensimmäiset eläkepäivät kuluvat kesämökillä. Siellä tuntuu aina lomalta."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden
ammattilaisten tarinoita.

Teksti:
Kuva: Henry Kestilä
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5