Löydä lämmin takki syksyksi

23.9.2015
0 arviota
Löydä lämmin takki syksyksi

Kaipaatko tyylikästä kaupunkiseuralaista vai sporttista kaveria? Nämä vinkit auttavat löytämään syksyn takkivalikoimasta sen oikean.

Kuvassa lukijamallimme Suvi Suovaara, 39, yrittäjä

"Tärkeintä takissa on lämpimyys, en halua palella. Shoppailen harvoin. Hyvän vaatteen löytyessä saatan ostaa samasta mallista usean kappaleen. Kun materiaalit ovat laadukkaita, vaatteet kestävät hyvänä pitkään ja vaatekaapissa pyörii vähemmän tavaraa."

Aventura

Klassikkoainesta: kashmirvilla laskeutuu kauniisti. Takki, koot 36–46. Aventura. Sokokset. Ei saatavana Kajaanin ja Kouvolan Sokoksista.

Milo

Kaupunkikelpoinen: sopii niin farkkujen kuin siistien housujen pariksi. Takki, koot 38–48. Myös kamelinvärisenä. Milo. Sokokset. Saatavana viikolla 42. Ei Kajaanin, Kouvolan, Kotkan, Lohjan ja Salon Sokoksista.

Icepeak

Kevyttä lämpöä: ihanan pehmeä ja ilmava. Pusakka, koot 34–44. Myös vadelmanvärisenä. Icepeak. Prismat.

Puma

Sporttiseen menoon – helppo pakata pieneen tilaan. Toppatakki, koot S–XXL. Myös mustana. Puma. Prismat.

Didrikson

Tuulta päin! Vedenpitävä monikäyttötakki. Parka, koot 34–46. Teipatut saumat. Myös valkoisena ja mustana. Didrikson. Prismat.

London Fog

Vilukissalle: pituus lämmittää myös jalkoja. Toppatakki, koot XS–XL. Täytteessä untuva-höyhensekoitusta. Myös tummansinisenä. London Fog. Prismat.

L'asessor

Väriä elämään. Takki, koot 36–46. Myös mustana ja vadelmanvärisenä. Aventura. Huivi. Myös luumuna, tummansinisenä ja harmaana. L'asessor. Poolo kuvausrekvisiittaa. Sokokset.

Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Lukijamalliksi? Lähetä itsestäsi valokuva ja lyhyt esittely osoitteeseen yhteishyva.toimitus@sok.fi. Mainitse myös ikäsi, asuinpaikkakuntasi sekä vaatekokosi.

Koonneet:
Kuvat: Ida Nisonen ja Kari Lousaari
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5