Hyvä säilytysjärjestelmä pistää kodin tavarat järjestykseen

26.10.2015
0 arviota
Hyvä säilytysjärjestelmä pistää kodin tavarat järjestykseen

Jos koti tuntuu hukkuvan tavaroiden alle, voi uusi säilytysjärjestelmä tulla tarpeeseen. Hyödynnä seuraavat vinkit ja pidä tavarat kurissa.

Monet säilytysjärjestelmien valmistajat tarjoavat kuluttajien käyttöön omia suunnitteluohjelmia nettisivuillaan. Niiden avulla voi tietokoneen ruudulla helposti kokeilla vaikkapa erilaisia vaatehuoneen tankoja, hyllyjä ja koreja.

Jos päätät hankkia kokonaan uuden säilytysjärjestelmän, piirrä toiveesi ja suunnitelmasi etukäteen esimerkiksi ruutupaperille. Mieti, mitä tavaroita aiot järjestelmässä säilyttää ja millaisia vaatimuksia nämä tavarat asettavat säilytysjärjestelmälle. Ota kaikki tarvittavat mitat ylös.

Mieti toimivat säilytysratkaisut kaikkiin huoneisiin – niin puutarhavajaan kuin autotalliinkin. Käytä pienetkin tilat hyödyksi.

Muista, että vaatekomerossa tulee olla kunnollinen ilmanvaihto. Verkkokoreissa säilytettyjä tavaroita ei tarvitse tuulettaa niin usein.

Hyllyn perällä olevat tuotteet, kuten vyösoljet tai korut, saa erityisten kiskojen avulla tuotua helposti esiin.

Kattovalo ei välttämättä valaise tarpeeksi kaapin perukoita. Tämän vuoksi kaappeihin voi asentaa liiketunnistimella toimivia led-valoja. Tämä helpottaa esimerkiksi vaatteiden valitsemista.

Yhdistä säilytyskoreja ja pienempiä laatikoita suuriin järjestelmiin. Käytä rohkeasti värejä myös säilytyselementeissä, jolloin saat huoneestasi näyttävämmän.

Jos et voi piilottaa tavaroitasi, korosta niiden hyviä puolia. Esimerkiksi urheiluvälineet voi asettaa siististi esille.

REG-liukuovien suunnitteluohjelma

REG-liukuovien suunnitteluohjelma mahdollistaa omaan tyyliin sopivan liukuovikokonaisuuden suunnittelun netissä. Ohjelmassa valitaan värit, materiaalit ja mitat millimetrien tarkkuudella. Ohjelma löytyy helposti osoitteesta www.regkoti.fi. Kodin Terrat, S-Raudat ja RautaPrismat.

Teksti
Asiantuntija valikoima-hankintapäällikkö Petri Siira, SOK Rautakauppa
Kuva Tavarantoimittaja
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5