Gallup: Mikä on kodin kevätremonttisi?

23.3.2016
1 arviota

Yksi remontoi kevään kynnyksellä kylpyhuonetta ja saunaa, toinen tekee pientä pintaremonttia. Kysyimme Kodin Terra Tuusulan asiakkailta, mikä on heidän kevätremonttinsa.

Markku Määttä

MARKKU MÄÄTTÄ

"Meillä kevään remontti on kylpyhuone- ja saunaremontti: paneelit, vesikalusteet ja sisustus uusitaan. Haluamme remontilla siistiä kotia ja stailata vähän, laittaa esimerkiksi putket piiloon. Muuten kodin kevätpuuhiin kuuluvat lähinnä pihatyöt."

Paula Antikainen

PAULA ANTIKAINEN

"Kodinhoitohuoneessa on pintaremontti. Vanhat mäntypaneelit maalataan, laitetaan hyllyjä ja lisää pyykkikoreja. Haluan pyykinlajitteluun toimivan järjestelmän, johon myös mies koulutetaan. Tykkään pyykinpesusta."

Viivi Kopiloff

VIIVI KOPILOFF

"Olemme hetki sitten muuttaneet uuteen asuntoon ja hankkineet huonekaluja ja verhoja. Olen aika tarkka sisustaja varsinkin värien suhteen. Juuri nyt suosikkini on vaaleanpunaiseen menevä lila. Sisustan myös mielelläni leikkokukilla."

Matti Kariniemi

MATTI KARINIEMI

"Nyt ei ole remonttisuunnitelmia, ellei mikään hajoa. En välitä tyyliseikoista vaan käytännöllisyydestä. Kun asuu vuokralla, ei tarvitse juuri tehdä itse. Pienelle terassille pistetään kevään kasvit. Operaatio on hylly kukille ja ristikko köynnöksille."

Mikä on sinun kevätremonttisi? Jätä kommentti alle!

Teksti
Kuvat 123RF ja Anssi Vuohelainen
Avainsanat: remontointi gallup
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5