6 ideaa: Joulukorttien teko-ohjeet

24.10.2012
2 arviota

Valmiista korttipohjista ja tarroista syntyy kätevästi itse tehtyjä joulukortteja, joita voi askarrella yhdessä lasten kanssa. Katso kuusi helppoa joulukorttimallia ja ideaa.

Korttitalkoot on oiva tapa aloittaa valmistautuminen jouluun! Käytä valmiita korttipohjia, liimaa, erilaisia tarroja ja koristeita.

Myös viimevuotiset lahjapaperit ja kortit, nauhat ja kuusenkoristeet käyvät mainiosti askartelumateriaalista.

Pieni paketti

PakettiLiimaa pala valkoista kartonkia punaiselle korttipohjalle. Käytä kiinnitykseen kohotarraa, jolloin kuvio nousee hiukan pohjasta. Viimeistele pienellä rusetilla.

Joulukuusi: Leikkaa vihreästä paperista tai kangaspalasta kolmio. Liimaa korttipohjalle. Koristele kultaisilla tarroilla.

Nappipallot: Liimaa korttipohjalle nappeja, silkkinauhan pätkiä ja koristetarroja.

Talvinen metsä: Sommittele korttipohjalle kartonkeja, koristepapereita ja tarroja.

Tähti: Päällystä korttipohja lahjapaperilla. Liimaa valkoinen kartonkipala tekstiä varten. Koristele lahjapaperista leikatulla yksityiskohdalla.

Lumihiutaleet: Liimaa korttipohjalle hopea ja violetti kartonkiraita. Leikkaa kuvioleikkurilla lumihiutaleita. Käytä myös tarroja.

Teksti ja kuvat
Avainsanat: askartelu joulu
Arvioi artikkeli

Askartelutarvikkeita ja lahjapapereita on saatavilla Prismoista, Sokoksista ja Kodin Terroista. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5