4 ideaa: Jouluvalot sisustuksessa

16.10.2012
0 arviota

Talvella tunnelmoidaan ja sisustetaan valoilla. Jouluvaloista ja muista valosarjoista voi tehdä asetelmia kattauksiin, erilaisille alustoille ja ikkunoihin.

Tunnelmallisessa valoasetelmassa voi hyödyntää kotoa löytyviä astioita ja alustoja. Kauniita asetelmia saa aikaan myös luonnonmateriaaleista: pienistä havukasveista, kävyistä ja sammalesta. Materiaalin voi hankkia kukkakaupasta tai metsänomistajan luvalla metsästä.

Sammalmättäät säilyttävät värinsä pidempään, kun niiden pintaa kastellaan silloin tällöin. Jos asetelmaa kastellaan, valosarjat pitää poistaa ja asetella uudestaan, jotta valot eivät kastu.

Kokoa keittiöteemainen valoasetelma metallikorista, raastinraudasta ja minivalosarjasta. Valo kimaltelee kauniisti metallia vasten.

1. Kokoa keittiöteemainen valoasetelma metallikorista, raastinraudasta ja minivalosarjasta. Valo kimaltelee kauniisti metallia vasten.

Sido tuijapuusta tai -pensaasta leikattuja versoja yhteen pieniksi nipuiksi. Kiinnitä havuniput valosarjan johtoon ohuella rautalangalla niin, ettei lanka vaurioita johtoa.

2. Sido tuijapuusta tai -pensaasta leikattuja versoja yhteen pieniksi nipuiksi. Kiinnitä havuniput valosarjan johtoon ohuella rautalangalla niin, ettei lanka vaurioita johtoa.

Asettele koristeellinen valosarja keittiön hyllylle juomalasien lomaan. Lasi heijastaa valoa kauniisti. Toimii myös juhlavan kattauksen koristeena!

3. Asettele koristeellinen valosarja keittiön hyllylle juomalasien lomaan. Lasi heijastaa valoa kauniisti. Toimii myös juhlavan kattauksen koristeena!

Vuoraa kakkuvuoka vihreillä sammalmättäillä ja koristele kävyillä ja minivalosarjalla. Sommitelmassa voi myös käyttää kuivattuja hedelmiä.

4. Vuoraa kakkuvuoka vihreillä sammalmättäillä ja koristele kävyillä ja minivalosarjalla. Sommitelmassa voi myös käyttää kuivattuja hedelmiä.

Teksti
Kuvat P. Vainonen ja 123RF
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5