Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttikuha

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Kuhaa fileenä (esim. pakastekuhaa)
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Täyte:

1 dl
Rucolaa tai tilliä tai persiljaa
100 g
Mozzarellajuustoa
1 kpl
Valkosipulin kynsi

Kypsentämiseen:

1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
2 dl
Vettä
2 dl
Valkoviiniä

Lisäksi:

Coctail- tai hammastikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä nahattomat kuhafileet työlaudalle. Leikkaa fileiden paksummassa päässä oleva ruotorivi pois. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa mozzarella hyvin ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynsi. Nosta fileet työalustalle sisäpinta ylöspäin ja levitä juustoviipaleet ja yrtti-valkosipulisilppu tasaisesti fileille. Kääri fileet rulliksi, kiinnitä ne tikuilla ja asettele uunivuokaan. Kiehauta kalaliemi ja sekoita joukkoon valkoviini. Kaada liemi kalojen päälle. Liemen ei tarvitse peittää rullia, sillä ne kypsyvät myös höyryssä. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä kaloja 175 asteessa n. 30 min. Tarjoile kuharullien kanssa kevyesti paistettuja kasviksia ja appelsiinikastiketta.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.