Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustopunajuuret

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Punajuurta
8 kpl
Vuohenjuustoviipaletta
5 rkl
Hunajaa
2 tl
Kuivattua rosmariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä punajuuret kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa vuohenjuustosta noin 2 cm:n paksuisia viipaleita ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Kiehauta hunaja ja rosmariini kattilassa. Valele juustoviipaleet yrttihunajalla, säästä seosta hieman kattilaan. Paista juustoviipaleita noin minuutti grillivastuksella kuumassa uunissa, kunnes juusto hieman sulaa. Kuori ja viipaloi punajuuret lautasille. Asettele päälle vuohenjuustoviipaleet. Sivele annoksiin loput rosmariinihunajasta. Tarjoa alkupalana.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.