Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreät pavut ranskalaisittain

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vihreistä pakastepavuista syntyy maukas ja monikäyttöinen lisäke helposti ja edullisesti. Sitruuna ja yrtit maustavat vihreät pavut herkullisiksi.

Ainekset

450 g
Vihreitä pakastepapuja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Voita tai öljyä
3 rkl
Silputtua persiljaa ja/tai ruohosipulia
1 rkl
Sitruunanmehua
(raastettua sitruunankuorta)
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Höyrytä papuja pari minuuttia vähässä vedessä. Kaada siivilään. Silppua sipuli ja persilja ja/tai ruohosipuli, viipaloi valkosipulinkynnet.

450 g
Vihreitä pakastepapuja
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Silputtua persiljaa ja/tai ruohosipulia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2

Kuumenna rasva kattilassa, lisää silputut kasvikset ja kuullota hetki. Kääntele sekaan pavut, kuumenna ja mausta sitruunamehulla (ja -kuoriraasteella), suolalla sekä pippurilla.

2 rkl
Voita tai öljyä
1 rkl
Sitruunanmehua
(raastettua sitruunankuorta)
Mustapippuria
Suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

87

365

6,0 g

3,8 g

4,0 g

2,5 g

2,8 g

2,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Silputtua persiljaa ja/tai ruohosipulia,

1 rkl Sitruunanmehua,

(raastettua sitruunankuorta),

Suolaa,

Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli