0 arviota

Vatkattu puolukkapuuro

0 0.0 0 puolukka, vispipuuro
  • Vatkattu puolukkapuuro

Ainekset

4 annosta
3 dl
puolukoita
1 l
vettä
0,5 dl
sokeria
0,5 tl
suolaa
1,5 dl
mannasuurimoita

Kuvalliset ohjeet

Ainesten mittaaminen

1. Mittaa aineet valmiiksi.

Puuron valmistaminen

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sokeri ja suola. Vispaa joukkoon mannasuurimot.

Puolukoiden lisääminen

3. Lisää puolukat.

Puuron keittäminen

4. Keitä puuroa seitsemän minuuttia välillä sekoittaen.

Puuron vatkaaminen vaahdoksi

5. Jäähdytä puuro kylmäksi ja vatkaa se sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Munaton
Ruokalajit
  • Jälkiruoat
  • Aamu-, väli- ja iltapalat
  • Edullinen
Pääruoka-aine
  • Marjat

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
38 g
150 g
Proteiinia
4 g
16 g
Rasvaa
1 g
3 g
Kuitua
2 g
10 g
Energiaa kJ
730
2919
Energiaa kcal
174
698
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit