1 arviota

Vanhanajan silakkarullat

1 5.0 0 silakka
  • Vanhanajan silakkarullat

Ainekset

4 annosta
600 g
silakkafileitä
2 tl
suolaa
musta- tai valkopippuria
1
pieni sipuli
3 rkl
hienonnettua tilliä
2 dl
vettä
0,5 dl
väkiviinaetikkaa
1,5 rkl
sokeria

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Sirottele pinnalle reilu teelusikallinen suolaa, pippuri, puolet sipulista sekä tillisilpusta. Kääri fileet rullalle pyrstöpuolesta alkaen ja aseta tiiviisti vieretysten uunivuokaan. Sirottele pinnalle loppu sipuli ja tilli. Sekoita veteen etikka, sokeri ja loppu suola. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai hyvin jäähdytettynä.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
  • Lisäkkeet
Pääruoka-aine
  • Kala

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
5 g
19 g
Proteiinia
24 g
96 g
Rasvaa
13 g
53 g
Kuitua
0 g
1 g
Energiaa kJ
986
3946
Energiaa kcal
236
943
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit