Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunipaisti ja punajuurenvarsikastike

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaanpaistia, pintamaustettua tai marinoitua

Punajuurenvarsikastike:

4 - 5 kpl
Punajuuren punaiset osat varsista
2 rkl
Voita
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
3 - 4 dl
Vettä
Suolaa, ripaus sokeria ja valkopippuria

Riisi-villiriisiseos:

3 dl
Riisi-villiriisiseosta
Vettä
Kasvisliemikuutio
2 kpl
Yrttiliemikuutiota, esim. tilli-persilja-sipulikuutiota

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä paisti pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi uunissa, jäähdytä hiukan ja viipaloi. Keitä riisiseos pakkauksen ohjeen mukaan vedessä, mutta laita veteen kasvisliemikuutio. Kypsennä, valuta ja murenna joukkoon yrttiliemikuutiot.Puhdista punajuurenvarret ja silppua ne pieniksi paloiksi vihreitä lehtiä myöten.Sulata voi ja öljy kattilassa. Lisää varsisilppu ja jauhot. Sekoita kuumentaen 5 minuuttia. Lisää vesi ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja hauduta hiljalleen tarjoamiseen asti.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.