Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunibrie ja aprikoosikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Briejuustosta, hunajasta ja pähkinöistä valmistuu suussa sulava juustoinen jälkiruoka. Aprikoosikastike viimeistelee uunibrien.

Ainekset

300 g
Brietä
1 rkl
Hunajaa
1 dl
Pähkinöitä

Kastike

1 kpl
(420 g) aprikooseja
2 rkl
Sitruunanmehua
3 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista kastike. Mittaa aprikoosit, sitruunamehu ja sokeri kattilaan. Keitä noin 20 minuuttia. Soseuta kastike sileäksi sauvasekoittimella.

Pane briet uuninkestävälle vadille. Lisää pinnalle pähkinät. Kuumenna 200 asteessa 10–15 minuuttia. Valuta hunaja kuuman juuston päälle.

2

Pane briet uuninkestävälle vadille. Lisää pinnalle pähkinät. Kuumenna 200 asteessa 10–15 minuuttia. Valuta hunaja kuuman juuston päälle.

300 g
Brietä
1 dl
Pähkinöitä
1 rkl
Hunajaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2015
|
Muokattu: 7.8.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

434

1815

30,5 g

14,0 g

15,3 g

15,3 g

3,0 g

22,8 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli