Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattisalaatti ja raejuustosalsa

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Valkoviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Isoa tomaattia

Raejuustosalsa

1 kpl
Pieni herkkukurkku
1 dl
Raejuustoa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle öljy, etikka ja mausteet. Sekoita ja anna maustua 5–10 minuuttia. Valmista raejuustosalsa. Hienonna kurkku ja sekoita raejuuston ja hienonnetun persiljan kanssa. Viipaloi tomaatit ja asettele lautaselle. Aseta päälle sipulirenkaat. Nostele päälle raejuustosalsa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

134

561

8,5 g

1,5 g

6,0 g

6,0 g

2,5 g

7,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli