Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Thai-seitikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakasteseitiä
1 kpl
(70 g) purjoa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(30 g) tuoretta inkivääriä
4 kpl
(250 g) perunaa
2 kpl
(100 g) isoa porkkanaa
2 rkl
Punaista currytahnaa
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
6 dl
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna seitin sulaa puolikohmeiseksi ja kuutioi se. Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuullota purjosuikaleet ja raastettu inkivääri öljyssä kattilassa.

Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Lisää kasvikset kattilaan currytahnan, kookosmaidon ja veden kanssa. Murenna joukkoon kalaliemikuutio. Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Lisää seiti ja keitä vielä muutama minuutti, kunnes seiti on kypsää.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

191

801

9,5 g

5,3 g

12,8 g

3,0 g

1,8 g

11,8 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pala (30 g) tuoretta inkivääriä,

2 rkl Punaista currytahnaa,

6 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli