0 arviota

Täytetyt kesäkurpitsat

0 0.0 0 aurinkokuivattu tomaatti, jauheliha, kesäkurpitsa
  • Täytetyt kesäkurpitsat

Ainekset

4 annosta
2
kesäkurpitsaa
Täyte:
250 g
broilerin jauhelihaa
1 rkl
öljyä
1
pieni sipuli hienonnettuna
mustapippuria myllystä
yrttisuolaa
0,5 dl
maustettuja korppujauhoja
2 dl
ruokakermaa
4 - 5
aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Pinnalle:
100 g
juustoraastetta

Ohjeet

Ruskista jauheliha kattilassa kuumennetussa öljyssä. Lisää ruskistamisen lopulla sipulisilppu ja anna kuullottua. Mausta seos pippurilla ja yrttisuolalla. Sekoita korppujauhe ruokakermaan ja lisää jauhelihaseokseen. Sekoita joukkoon hienonnetut tomaatit. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra molemmista puolikkaista sisus. Leikkaa kurpitsan puolikkaiden pohjista viipaleet niin, että puolikkaat pysyvät kypsennettäessä paikoillaan ja pane uuninkestävälle vadille. Lusikoi täyte kurpitsoille ja kypsennä uunissa 175 asteessa 15 minuuttia. Lisää täytteiden päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Pääruoka-aine
  • Broileri ja kalkkuna

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
13 g
52 g
Proteiinia
24 g
96 g
Rasvaa
22 g
88 g
Kuitua
2 g
8 g
Energiaa kJ
1 450
5800
Energiaa kcal
342
1368
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit