Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetty mureke

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1/2 rkl
Öljyä
1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Vettä
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Pippurisekoitusta
500 g
Jauhelihaa

Täyte:

1 kpl
Säilykepunajuuri
60 g
Sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppu pehmeäksi. Sekoita korppujauhot ja vesi. Lisää kananmuna, mausteet ja kuullotettu sipuli. Sekoita jauheliha joukkoon. Kostuta leivinpaperiarkki vedellä ja painele mureketaikina sille suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Paloittele juusto ja kuutioi punajuuri. Levitä täyte suorakaiteen alareunaan ja rullaa levy kääretortun tavoin paperin avulla. Nosta mureke uunivuokaan tai leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin ja kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.