Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täysjyvävohvelit lohitäytteellä

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
1/2 tl
Suolaa
6 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
3 rkl
Juoksevaa rasvaseosta
Lisäksi kylmäsavulohta, smetanaa tai ranskankermaa, ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa jauhot, hiutaleet ja suola. Lisää joukkoon maito, munat ja rasva. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit. Tarjoile lämpiminä tai haaleina lohen, smetanan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.