Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tandooribroileri

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset broilerinkoivet saavat itämaisen kuorrutuksen, jossa maistuu sekä inkivääri että kurkuma.

Ainekset

4 kpl
Broilerin koipi-reisipalaa
4 rkl
Turkkilaista jogurttia
1/2 kpl
Sitruunan mehu
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Garam masala -mausteseosta
1 rkl
Chilimausteseosta
1 tl
Suolaa
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Kurkumaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita jogurtti, sitruunamehu, raastettu inkivääri, murskattu valkosipulinkynsi ja loput mausteet. Nosta koipi-reisipalat tukevaan pakastuspussiin. Lusikoi jogurtti-mausteseos pussiin. Painele ilma pois pussista ja sulje. Kääntele pussia, jotta koivet maustuvat tasaisesti. Anna koipien maustua jääkaapissa vuorokauden ajan.

Nosta koivet uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia tai kunnes liha irtoaa luusta.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

393

1643

29,0 g

8,8 g

0,8 g

0,8 g

33,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan mehu,

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

1 rkl Garam masala -mausteseosta,

1 rkl Chilimausteseosta,

1 tl Suolaa,

1 tl Paprikajauhetta,

1 tl Kurkumaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli